Praca: Kierownik / Kierowniczka Restauracji


Grupa INVICTA to firma medyczna z ponad 20 letnim doświadczeniem. Kliniki, laboratorium, punkty pobrań – możesz kojarzyć nas z każdym z tych miejsc.

W każdym z nich jesteśmy po to, żeby holistycznie opiekować się płodnością. Dbamy o zdrowie kobiet i mężczyzn, diagnozujemy i leczymy zaburzenia płodności, zajmujemy się diagnostyką laboratoryjną i genetyczną, oferujemy usługi medyczne z zakresu anti-aging, produkujemy oprogramowanie medyczne. To w dużym skrócie.
Kierownik / Kierowniczka Restauracji
Miejsce pracy: Sopot
Jakie będą Twoje zadania?
  • Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji – koordynacja pracy zespołu, harmonogramów i dostaw, zapewnienie sprawnej obsługi w godzinach serwowania posiłków.
  • Budowanie i rozwój zespołu – rekrutacja, wdrażanie, motywowanie oraz dbanie o dobrą atmosferę pracy w duchu filozofii NAMI.
  • Współpraca z Szefem Kuchni i dietetykami – tworzenie i rozwój menu wspierającego mikrobiom, zdrowie metaboliczne i długowieczność gości.
  • Zapewnienie wyjątkowej obsługi gości – reagowanie na opinie, rozwiązywanie problemów i wspieranie atmosfery relaksu i uważnego jedzenia.
  • Zarządzanie budżetem i wynikami restauracji – kontrola kosztów, analiza efektywności oraz współpraca z marketingiem i działem finansowym.
  • Dbanie o estetykę i atmosferę restauracji
  • Rozwój i promocja restauracji – organizacja wydarzeń kulinarnych, warsztatów, śledzenie trendów gastronomicznych i budowanie marki miejsca z misją.
Co będzie Ci potrzebne?
  • Doświadczenie w zarządzaniu restauracją o wysokim standardzie – mile widziane w kuchni zdrowej, autorskiej lub fine dining.
  • Zrozumienie filozofii długowieczności i holistycznego podejścia do zdrowia, a także gotowość do uczenia się w tym obszarze.
  • Umiejętność pracy w zespole interdyscyplinarnym – współpraca z dietetykami, lekarzami i personelem uzdrowiskowym.
  • Wysoka kultura osobista i komunikatywność w kontakcie z gośćmi, również tymi o szczególnych potrzebach zdrowotnych.
  • Kreatywność i pasja do gastronomii – gotowość do współtworzenia wyjątkowej oferty kulinarnej.
  • Samodzielność, odpowiedzialność i doskonała organizacja pracy.
  • Znajomość zasad HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności.
  • Znajomość języka angielskiego pozwalająca na swobodną komunikację z gośćmi międzynarodowymi.
Co oferujemy w ramach współpracy?
  • Stabilne zatrudnienie na pełen etat w oparciu o umowę o pracę lub możliwość współpracy na zasadach B2B – w zależności od Twoich preferencji.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do Twojego doświadczenia, zaangażowania i zakresu odpowiedzialności.
  • Wpływ na ofertę i rozwój restauracji – możliwość współtworzenia menu, standardów i wydarzeń kulinarnych.
  • Profesjonalne wdrożenie, które pozwoli Ci płynnie wejść w nową rolę i poznać unikalną filozofię uzdrowiska.
  • Codzienna praca w wyjątkowym miejscu – w restauracji będącej częścią nowoczesnego kompleksu w Sopocie
  • Możliwość rozwoju osobistego i zawodowego – szkolenia wewnętrzne, wymiana doświadczeń z ekspertami z dziedziny żywienia, zdrowia i gościnności.
  • Benefity pozapłacowe, w tym:
    • karta sportowa na preferencyjnych warunkach
    • prywatna opieka medyczna
    • pakiet badań profilaktycznych
    • ubezpieczenie grupowe NNW Allianz
    • zniżki na usługi uzdrowiskowe i zabiegi wspierające regenerację
Wysyłając do nas zgłoszenie aplikacyjne poprzez Aplikuj lub w inny sposób zgadzasz się na przetwarzanie przez Invicta Management Sp. z o.o. Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu aplikacyjnym w celu udziału w rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. Składając dokumenty aplikacyjne bez wskazania konkretnego stanowiska lub wyrażając zgodę na udział w przyszłych postępowaniach rekrutacyjnych Twoja aplikacja będzie brana pod uwagę w ramach wszystkich procesach rekrutacji organizowanych przez Spółki Invicta.

Działając jako Administrator Twoich danych osobowych, prosimy o zapoznanie się z informacją niezbędną w przypadku zbierania danych osobowych, zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO, ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
APLIKUJ TERAZ

Menedżer

- Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe Wymagania inne:

Kierownik restauracji

Opis stanowiska: Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem kantyny pracowniczej, zapewniając wysoką jakość obsługi i posiłków. Organizacja pracy zespołu, w tym planowanie grafików, delegowanie zadań i motywowanie pracowników. Nadzór nad przygotowaniem i wydawaniem posiłków zgodnie z...

Menedżer

Kompleksowe zarządzanie lokalem gastronomicznych (kuchania turecka). Wymagania konieczne: Zawód: Kierownik lokalu gastronomicznego (wymagany staż - lata: 5) Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący Uprawnienia: Obsługa kasy fiskalnej Uprawnienia:...


Specjalista ds. IT (m/k)

Twoje zadania aktywny udział w projektach wdrożeniowych i rozwojowych systemów bazodanowych, w tym analiza wymagań użytkowników i procesów biznesowych, projektowanie struktur danych i optymalizacja wydajności, tworzenie i modyfikacja kodu SQL, testowanie i wdrażanie nowych...

Zastępca Głównego Księgowego (m/k)

Twoje zadania nadzór nad pracownikami działu rachunkowości, kontrola przestrzegania procedur i poprawności zapisów księgowych, ewidencjonowanie zdarzeń gospodarczych w systemie finansowo-księgowym, międzyokresowe rozliczenia kosztów, rezerwy wraz z operacjami w walutach obcych, nadzór...

Konstruktor (m/k)

Twoje zadania konstruowanie maszyn oraz urządzeń peryferyjnych, udoskonalanie procesu produkcyjnego poprzez wdrażanie nowych rozwiązań technicznych, prowadzenie projektów wdrożeniowych od modelu do uruchomienia, projektowanie designerskie opakowań w produkcji chemii i kosmetyków,...

Pracownik produkcji

Twój zakres obowiązków obsługa maszyn zbrojarskich, obsługa urządzeń transportu bliskiego. Praca od poniedziałku do piątku w systemie 3 zmianowym Nasze wymagania dyspozycyjność, zaangażowanie w pracę. Mile widziane uprawnienia do obsługi suwnic oraz wózków widłowych.