Kucharz
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw proponowanie i wprowadzanie nowych dań Wymagania: wykształcenie w zawodzie kucharz doświadczenie min. 2 lata aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych dyspozycyjność...
Kucharz w restauracji
Zakres czynności dla osoby zatrudnionej na stanowisku kucharz w restauracji:przygotowywanie dań, wydawanie dań dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości...
Kucharz
Przygotowanie potraw i posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: książeczka sanepidowska Wymagania inne:
Specjalistka / Specjalista ds. Księgowości
Prowadzenie pełnej księgowości, w tym KPiR, ksiąg handlowych i ryczałtu. Księgowanie dokumentacji sprzedażowej, zakupowej, leasingowej oraz zarządzanie środkami trwałymi. Sporządzanie deklaracji podatkowych (VAT, CIT, PIT) oraz plików JPK. Utrzymywanie kontaktów z klientami,...
Samodzielna Księgowa / Samodzielny Księgowy
Kompleksowe prowadzenie KPiR, ksiąg handlowych i ryczałtu. Zamknięcia miesiąca, księgowanie pełnej dokumentacji (sprzedaż, zakup, leasing), środki trwały. Sporządzanie deklaracji VAT, CIT, PIT i JPK. Kontakty doradcze z Klientami, rozwiązywanie bieżących problemów, US, ZUS. Praca w...
Gastroenterolog
Zapewnienie opieki medycznej pacjentom. Utrzymanie wysokich standardów medycznych w placówce. Tytuł lekarza specjalisty lub lekarz w trakcie specjalizacji (minimum 2 lata). Prawo wykonywania zawodu w Polsce. Umiejętność obsługi komputera.
Gastroenterolog
Zapewnienie opieki medycznej pacjentom. Utrzymanie wysokich standardów medycznych w placówce. Tytuł lekarza specjalisty lub lekarz w trakcie specjalizacji (minimum 2 lata). Prawo wykonywania zawodu w Polsce. Umiejętność obsługi komputera.