Praca: Kierownik Restauracji Pracowniczej


Kierownik Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Kołbaskowo, k/ Szczecina
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelność. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji Pracowniczej

Kołbaskowo k/ Szczecina

Oferujemy:
  • Umowę o Pracę (7000 brutto/mc +premia)
  • Pracę od poniedziałku do piątku- WOLNE WEEKENDY
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
  • Wykształcenia minimum średniego
  • Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Kompetencji liderskich i cech przywódczych
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
  • Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
  • Raportowanie wyników do przełożonych.
  • Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.
  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik

Przygotowanie słonych dań typu fast food i obsługa Klienta Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:

Kierownik lokalu gastronomicznego

Organizacja pracy restauracji.Rekrutowanie i szkolenie personelu.Raportowanie działań właścicielowi restauracji. Organizowanie wydarzeń specjalnych.Współpraca z szefem kuchni i pozostałymi działami firmy.Współpraca przy tworzeniu menu. Podnoszenie sprzedaży restauracji. Promocja...

Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie lokalem; ocena poziomu usług gastronomicznych; tworzenie efektywnych technik sprzedażowych i szkolenie obsługi lokalu; kontrola jakości usług lokalu; nadzorowanie i zarządzanie pracownikami.Umowa zlecenie na 3 lata , 160 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 9.00-17.00...


Inżynier budowy

Twój zakres obowiązków Weryfikacja dokumentacji projektowej i materiałów sprzedażowych Przygotowanie i weryfikacja przedmiarów i obmiarów robót Przygotowanie zapytań ofertowych i zbieranie ofert od dostawców materiałów i wykonawców Weryfikacja ofert podwykonawców i generalnego...

Inżynier Budowy ds. Rozliczeń i Kontraktacji

Twój zakres obowiązków: Współpraca z Kierownikiem Kontraktu w procesie przetargowym mającym na celu wyłonienie podwykonawców Analizy kosztowe i porównawcze na potrzeby KK Obmiarowanie i przeliczanie ilości robót, niezbędne do wprowadzenia ich do umów i rozliczeń Prowadzenie...

Monter serwerów

Główne obowiązki: Praca na linii produkcyjnej Montaż serwerów zgodnie z wytycznymi technicznymi Testowanie sprzętu i współpraca z zespołem inżynierów w celu rozwiązywania problemów Wymagania: Dobra znajomość języka angielskiego Doświadczenie na podobnym stanowisku, w...

Specjalista w Dziale Remontów i Inwestycji CM

specjalisty w Dziale Remontów i Inwestycji CM Miejsce pracy: Bydgoszcz Główne obowiązki: planowanie i rozliczanie robót budowlanych prowadzonych na obiektach, sporządzanie przedmiarów robót, kosztorysów, STWIOR, nadzór / pomoc w nadzorze wykonawstwa robót budowlanych z ramienia...