Praca: Kierownik restauracji


People make places
Kierownik restauracji
Miejsce pracy: Warszawa

O nas

ISS Facility Services jest liderem w zakresie tworzenia przyjaznych miejsc pracy i kompleksowego zarządzania obiektami. We współpracy z klientami, ISS wspiera zaangażowanie pracowników oraz opiekuje się i zarządza biurami oraz zakładami produkcyjnymi.

Opis stanowiska:
  • Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem kantyny pracowniczej, zapewniając wysoką jakość obsługi i posiłków.
  • Organizacja pracy zespołu, w tym planowanie grafików, delegowanie zadań i motywowanie pracowników.
  • Nadzór nad przygotowaniem i wydawaniem posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i higieny.
  • Monitorowanie stanów magazynowych, składanie zamówień i kontrola dostaw.
  • Odpowiedzialność za kontrolę kosztów, optymalizację zużycia surowców oraz utrzymanie założonego poziomu Food Cost.
  • Współpraca z dostawcami oraz działem zakupów w zakresie zaopatrzenia i jakości produktów.
  • Dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i HACCP w kuchni i na zapleczu.
  • Raportowanie wyników operacyjnych i finansowych do przełożonych.
Wymagania:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii (mile widziane w kantynie pracowniczej lub cateringu).
  • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy.
  • Znajomość zasad gospodarki magazynowej i kontroli kosztów (mile widziana umiejętność obsługi Gastro Chef).
  • Praktyczna znajomość standardów HACCP.
  • Samodzielność, odpowiedzialność i nastawienie na jakość.
Oferujemy:
  • Umowę o pracę na pełny etat.
  • Samodzielność w działaniu w międzynarodowej organizacji o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Realne możliwości rozwoju i nabywania nowych kompetencji.
  • Pakiet szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych podnoszących Twoje kwalifikacje.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Manager Kawiarni

Opis stanowiska: Sprawne zarządzanie codzienną działalnością kawiarni. Zarządzanie zespołem w taki sposób, aby każdy czuł się mile widziany i doceniany. Układanie grafików, rekrutacja i onboarding. Planowanie, organizowanie i nadzorowanie szkoleń dla pracowników. Tworzenie pozytywnej...

Menedżer - branża gastronomiczna

Pozyskiwanie klientów, tworzenie ofert, podtrzymywanie relacji z klientami - branża gastronomiczna. Wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na wskazanym...

Menager

Zarządzanie zespołęm,obsługa klienta w restauracji, obsługa imprez. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: 1 rok doświadczenia lub praca na podobnym stanowisku Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Uprawnienia:...


Laborant drogowy

Zakres obowiązków: Przeprowadzanie badań laboratoryjnych materiałów budowlanych Pobieranie próbek z budowy oraz ich przygotowywanie do analizy Dokumentacja i raportowanie wyników badań Kontrola jakości materiałów zgodnie z normami i specyfikacjami technicznymi Współpraca z zespołem w...

Laborant drogowy

Zakres obowiązków: Przeprowadzanie badań laboratoryjnych materiałów budowlanych Pobieranie próbek z budowy oraz ich przygotowywanie do analizy Dokumentacja i raportowanie wyników badań Kontrola jakości materiałów zgodnie z normami i specyfikacjami technicznymi Współpraca z zespołem w...

Pracownik Sprzątający

Zakres obowiązków: Utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach biurowych, korytarzach, kuchniach, toaletach (odkurzanie, ścieranie kurzu itp.) Dezynfekcja przestrzeni dotykowych oraz wszelkich pomieszczeń socjalnych Bieżące uzupełnianie materiałów i środków czystości w...

Pracownik Sprzątający

Zakres obowiązków: Utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach biurowych, korytarzach, kuchniach, toaletach (odkurzanie, ścieranie kurzu itp.) Dezynfekcja przestrzeni dotykowych oraz wszelkich pomieszczeń socjalnych Bieżące uzupełnianie materiałów i środków czystości w...