Praca: Kierownik Lokalu Gastronomicznego


Ogłoszenie numer: 10019071, z dnia 2025-07-12

Klient portalu Praca.pl

Kierownik Lokalu Gastronomicznego

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie działalnością kantyny pracowniczej, zapewnienie jakości obsługi i posiłków,
  • Organizacja pracy zespołu, planowanie grafików, delegowanie zadań, motywowanie pracowników,
  • Nadzór nad przygotowaniem i wydawaniem posiłków zgodnie z standardami jakości i higieny,
  • Monitorowanie zapasów, składanie zamówień, kontrola dostaw,
  • Kontrola kosztów, optymalizacja zużycia surowców, utrzymanie poziomu Food Cost,
  • Współpraca z dostawcami i działem zakupów w zakresie zaopatrzenia i jakości produktów,
  • Przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
  • Raportowanie wyników operacyjnych i finansowych.

Wymagania

  • Doświadczenie w gastronomii, preferowane na stanowiskach w kantynach lub cateringu,
  • Zarządzanie zespołem, organizacja pracy,
  • Znajomość zasad gospodarki magazynowej, kontroli kosztów, obsługa Gastro Chef mile widziana,
  • Znajomość standardów HACCP,
  • Samodzielność, odpowiedzialność, nastawienie na jakość.

Oferujemy

  • Umowa o pracę na pełny etat,
  • Samodzielność działania w międzynarodowej organizacji,
  • Możliwości rozwoju, nabywanie nowych kompetencji,
  • Pakiet szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik ds. Żywienia Zbiorowego

Poszukujemy osoby do zarządzania zespołem gastronomicznym w placówce oferującej żywienie zbiorowe. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiadać za organizację pracy, nadzór nad jakością potraw, zarządzanie kosztami oraz kontakt z klientem. Twoje zadania: Kierowanie zespołem – grafiki,...

Kierownik do prowadzenia lokalu gastronomicznego

Organizacja pracy w gastronomii, organizacja imprez okolicznościowych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Szef Kuchni

Opis stanowiska: Koordynowanie pracy kuchni i zespołu, Współtworzenie oraz aktualizacja menu, Przygotowywanie dań na co dzień i na imprezy okolicznościowe, Zapewnienie wysokich standardów smaku, jakości i estetyki potraw, Przestrzeganie zasad higieny i utrzymanie porządku w kuchni,...


Zastępca Kierownika Działu Obsługi Klienta i Kas

Twój zakres obowiązków wspieranie Kierownika Działu Obsługi Klienta i Kas w codziennych obowiązkach, organizacja i nadzór operacji kasjerskich, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu m.in. w zakresie rejestracji klientów, gwarancjami i reklamacją, zapewnienie wysokiego poziomu...

Instruktor sportu, magister W-F

Zakres obowiązków: nadzór na salą fitness prowadzenie zajęć aqua aerobik inicjowanie i prowadzenie zajęć sportowych, rekreacyjnych i imprez sportowych dla różnych grup wiekowych organizowanie imprez i wydarzeń promujących zdrowy styl życia dbanie o stan techniczny powierzonego mienia...

Cieśla szalunkowy - Brygadzista ze znajomością języka niemieckiego

Twój zakres obowiązków: organizowanie pracy zespołu cieśli szalunkowych, przydzielanie zadań oraz nadzorowanie ich wykonywania (m.in. budowanie szalunków) monitorowanie jakości wykonania szalunków przestrzeganie przepisów w zakresie BHP prowadzenie odpowiedniej dokumentacji oraz jej...

Nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej / opiekunka sal zabaw / przedszkolanka

Do obowiązków pracownika będzie należeć: nadzór nad dziećmi w wieku przedszkolnym w mini clubie zabawa z dziećmi organizacja i prowadzenie ciekawych form spędzania czasu wolnego umiejętność organizowania gier i zabaw dla dzieci, malowanie twarzy Od kandydatów oczekujemy: wykształcenie...