Kucharz
Przygotowywanie posiłków, obiadów dla gości restauracji. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie b/z, mile widziane doświadczenie w gastronomii
Kucharz
Przygotowywanie posiłków. Praca zmianowa wg grafików w godz. 11-19, dni wolne wg potrzeb. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, min. 3 lata stażu w zawodzie
Kucharz
przygotowywanie posiłków Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: pksiążeczka sanepidowska (może być nieaktualna), samodzielność, dyspozycyjność
Kierownik Działu Księgowości
Zadania na stanowisku pracy: codzienne księgowanie wszystkich transakcji i nadzór nad ich prawidłowością zgodnie z polityką firmy, przygotowywanie raportów do banków i transakcji związanych z bankowością, przygotowywanie skonsolidowanego sprawozdania finansowego, nadzór nad pracą...
Księgowa / Księgowy
Zadania na stanowisku pracy: prowadzenie rejestrów zakupów towarów i usług w obrocie krajowym i zagranicznym dla potrzeb wyliczenia podatku VAT, w tym: wprowadzanie danych do systemu SAP, współtworzenie raportów, współudział w rozliczaniu kosztów produkcji, rozliczanie poniesionych...
Tokarz
Obsługa tokarek konwencjonalnych, Toczenie powierzchni: zewnętrzne, wewnętrzne, stożki, Wiercenie i gwintowanie otworów, Uzbrajanie, Kontrola zużycia i wymiana narzędzi, Opieka nad zgodnością produktu z projektem, Stosowanie się do standardów firmy. Wykształcenie zawodowe,...
Technik Elektroradiologii
Wykonywanie badań mammograficznych w Mammobusach Praca na aparatach cyfrowych firmy Siemens Wykonywanie elektronicznej dokumentacji medycznej w systemie EDM oraz podpis biometryczny Przygotowanie Mammobusów do przyjęcia Pacjentek Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy Dbanie o dobre...