Praca: Intendent k/m


Ogłoszenie numer: 10067188, z dnia 2025-07-14

Intendent k/m

Miejsce pracy: Warszawa

Nr Ref.: StPr/25/07489

 

Opis stanowiska

  • Koordynacja współpracy między szkołą a ajentem w zakresie realizacji umowy dotyczącej żywienia uczniów.
  • Monitorowanie zgodności jadłospisów z wymaganiami żywienia dzieci i młodzieży.
  • Opiniowanie jadłospisów pod kątem potrzeb uczniów oraz przepisów sanitarno-żywieniowych.
  • Przekazywanie ajentowi informacji o indywidualnych dietach i potrzebach uczniów (na podstawie zgłoszeń rodziców lub zaleceń lekarskich).
  • Bieżąca kontrola jakości i ilości wydawanych posiłków.
  • Zgłaszanie nieprawidłowości i uwag dotyczących żywienia Dyrektorowi Szkoły oraz ajentowi.
  • Monitorowanie przestrzegania zasad higieny, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i procedur HACCP przez ajenta i jego pracowników.
  • Obsługa techniczna i administracyjna systemu Zamów Posiłek (lub innego systemu elektronicznego do zamawiania obiadów). Wprowadzanie i aktualizacja danych uczniów korzystających z obiadów.
  • Monitorowanie i zatwierdzanie zgłoszeń oraz rozliczeń w systemie.
  • Udzielanie informacji i wsparcia rodzicom oraz pracownikom szkoły w zakresie korzystania z aplikacji.

Wymagania

  • Wykształcenie średnie ogólnokształcące.
  • Obsługa finansowo-księgowa
  • Biegła znajomość języka polskiego.
  • Godz. pracy: 8:00-16:00.

Oferujemy

  • Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 4 780 PLN + dodatek motywacyjny, dodatek za wysługę lat
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Intendent

1. Nadzór nad funkcjonowaniem kuchni: przestrzeganie zasad bhp, ppoż, w określonych sytuacjach uczestniczenie w przygotowywaniu posiłków.2. Znajomość i stosowanie zasad żywienia i norm żywieniowych.3. Przestrzeganie przepisów związanych z GHP/HACCP, zamówieniami publicznymi.4....

Intendent

Zamawianie żywności do stołówki, Kierowanie żywieniem w placówce oraz sprawowanie fachowego nadzoru nad przygotowaniem posiłków, Utrzymywanie kosztów produkcji posiłków w ustalonej stawce żywieniowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), Wykształcenie:...

Intendent

- prowadzenie zaopatrzenia kuchni,- prowadzenie spraw dotyczących żywienia dzieci przedszkolnych i uczniów,- planowanie jadłospisów,- prowadzenie dokumentacji,- praca na programach komputerowych Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Wykształcenie: średnie branżowe...


Operator / Operatorka Magazynu

Twoje obowiązki: Przyjmowanie i wydawanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz prowadzenie ewidencji Nadzór nad prawidłowym magazynowaniem Transport wewnętrzny odpadów produkcyjnych Utrzymanie porządku w powierzonym obszarze Wymagania: Wykształcenie średnie lub zawodowe, mile...

Pracownik zabezpieczenia sklepu

Główne zadania: podejmowanie działań prewencyjnych w celu zabezpieczenia sklepu przed kradzieżami oraz przed niszczeniem mienia podejmowania interwencji po zaobserwowaniu próby kradzieży towaru czy niszczenia mienia dbałość o bezpieczeństwo utargów z kasetek i wsparcie kasjerek w drodze...

Regionalny Kierownik Sprzedaży

Miejsce pracy: zachód Polski (+ jeden dzień biurowy w tygodniu w centrali w Warszawie) Zakres obowiązków: Wsparcie autoryzowanych dealerów w realizacji celów sprzedażowych na wyznaczonym obszarze, Doradztwo, planowanie i monitorowanie wyników, Budowanie długotrwałych relacji z lokalnymi...

Naczelnik Wydziału Automatyki​

Zarządzanie pracą Wydziału Automatyki: organizacja, nadzór, ocena zespołu Analiza potrzeb i tworzenie koncepcji nowych rozwiązań srk Opracowywanie i optymalizacja standardów, wymagań technicznych i kosztów rozwiązań srk Tworzenie i aktualizacja dokumentacji technicznej: instrukcji,...