Praca: Kierownik zakładu produkcyjnego


"PODKARPACKIE GOSPODARSTWA DROBIARSKIE OVO-RES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kierownik zakładu produkcyjnego
Miejsce pracy: Boguchwała
Numer: StPr/25/2547
OBOWIĄZKI:
zarządzanie procesem pasteryzacji i całym cyklem produkcji,nadzór nad przestrzeganiem norm sanitarnych, jakościowych i technologicznych (HACCP, GHP, GMP),współpraca z zespołem produkcyjnym i kontrola jakości,optymalizacja procesów technologicznych,prowadzenie dokumentacji i kontakt z odpowiednimi instytucjami (np. sanepid, weterynaria, laboratoria).
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie zawodowe
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące


Wymagania inne:

Wymagania:doświadczenie w branży spożywczej najlepiej przy pasteryzacji lub przetwórstwie produktów płynnych (jaja, mleko, soki),bardzo dobra znajomość zasad bezpieczeństwa i jakości żywności,samodzielność, odpowiedzialność i umiejętność organizacji pracy zakładu,gotowość do szybkiego podjęcia współpracy.Oferujemy:stabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie,realny wpływ na funkcjonowanie i rozwój zakładu,wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i zakresu odpowiedzialności.

Miejsce pracy:

Boguchwała


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 do 7 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

do uzgodnienia

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

APLIKUJ TERAZ

Kierownik zakładu produkcyjnego rozbioru mięsa

Zadania: Nadzór, planowanie i kontrola procesów rozbiorowych (ćwiartowanie, klasyfikacja, porcjowanie) Monitorowanie efektywności produkcji i realizacji założonych celów Utrzymanie wysokiego poziomu jakości i ciągłe doskonalenie procesów produkcyjnych Zapewnienie zgodności z przepisami...

Mistrz / Kierownik zakładu rozbioru mięsa

Twoje zadania: zarządzanie produkcją - nadzór, planowanie i kontrola prawidłowości przebiegu procesów rozbiorowych (ćwiartowanie, klasyfikacja, porcjowanie) monitorowanie poziomu efektywności produkcji i skutecznej realizacji wyznaczonych celów dbałość o właściwy poziom jakości i...

Kierownik zakładu

Kierowanie i organizacja zakładu galwanicznego, zarządzanie i nadzór nad bieżącą działalnością, organizacja pracy podległych pracowników, kształtowanie i realizacja skutecznej strategii rozwoju w celu maksymalizacji zysków, realizacja założonych celów sprzedażowych, zdobywanie...


Brukarz / Pomocnik Brukarza

Wykonywanie prac brukarskich na terenie Warszawy. Minimum roczne doświadczenie w zawodzie.

Nauczyciel języka angielskiego

ZADANIA: Prowadzenie kursów języka angielskiego dla różnych grup wiekowych i poziomów. Stosowanie nowoczesnych metod i materiałów dydaktycznych. Aktywne uczestnictwo w szkoleniach metodycznych. Przygotowanie uczestników do oficjalnych egzaminów językowych. Utrzymywanie stałego kontaktu z...

Inspektor ds. Obsługi Kadrowej w Wydziale Kadr i Płac, w Referacie Spraw Osobowych

Zadania: Obsługa kadrowa pracowników Straży Miejskiej m.st. Warszawy, w tym m.in.: przygotowywanie dokumentacji z zakresu nawiązania, trwania, zmiany i zakończenia stosunku pracy oraz określanie uprawnień związanych ze stosunkiem pracy; zakładanie, prowadzenie i archiwizacja akt osobowych...

Pracownik budowlany

Zakres obowiązków: Montaż, naprawa i konserwacja instalacji wodno-kanalizacyjnych, grzewczych oraz gazowych Podłączanie urządzeń sanitarnych i armatury Wykonywanie prac zgodnie z rysunkiem technicznym i obowiązującymi normami Diagnostyka usterek i ich usuwanie Współpraca z innymi...