Praca: Technik technologii żywności


Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Technik technologii żywności
Miejsce pracy: Tarnowskie Góry
Numer: StPr/25/0516
OBOWIĄZKI:
produkcja lodów rzemieślniczych
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne


Wymagania inne:

Wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne, aktualne badania sanepidowskie

Miejsce pracy:

Tarnowskie Góry


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu

APLIKUJ TERAZ

Technik

Obsługa urządzeń biurowych, zapoznanie z wykonywaniem zadań z zakresu planu poboru próbek żywności, materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, procedurą dokonywania oceny jakości zdrowotnej żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z...


Fizyk medyczny

Odpowiedzialność za opracowywanie planów leczenia w zakresie teleradioterapii Kontrola jakości i zgodności planów poprzez dozymetrię weryfikacyjną Udział w testach technicznych sprzętu (akceleratory, tomografy) Przygotowywanie procedur planistycznych i dozymetrycznych, ich wdrażanie i...

Pracownik robót ogólnobudowlanych

Wykonywanie prac budowlanych w zespołach na terenie budowy Utrzymywanie porządku i czystości w miejscu pracy Przestrzeganie zasad BHP, przepisów przeciwpożarowych i norm środowiskowych Posługiwanie się prostymi narzędziami ręcznymi Obsługa elektronarzędzi Wykształcenie minimum zawodowe...

Pracownik montażu – produkcja ekspozytorów

Miejsce pracy: Holandia, Breda 17,87 €/h brutto z dodatkiem urlopowym i rezerwami na poczet dni urlopu Poszukujemy osoby do pracy przy składaniu i kompletacji ekspozytorów kartonowych. Obowiązki obejmują manualną pracę na różnych etapach produkcji oraz uzupełnianie gotowych...

Listonosz

Przygotowanie oraz doręczanie korespondencji, paczek. Obsługa klientów, sprzedaż usług. Prowadzenie niezbędnej dokumentacji. Prawo jazdy kategorii B i własny samochód. Doświadczenie nie jest wymagane.