Kelner / Kelnerka
Serwowanie potraw i obsługa klientów, Obsługa kasy fiskalnej - możliwość przeszkolenia, Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Obowiązkowa książeczka sanepidowska, Umiejętność pracy w zespole, Komunikatywność, kultura osobista.
Kelner
Kelner-barman Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych Uprawnienia: Doświadczenie zawodowe Wymagania inne:
Kelner
Obsługa gości. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: Oferta w ramach programu Wsp.w zat. w pow.kaliskim (II)
Magazynier
Miejsce pracy: Warszawa-Targówek i Legionowo Opis stanowiska: terminowe przygotowywanie zleceń przyjmowanie, rozmieszczanie i kontrola dostaw remanent Wymagania: wykształcenie minimum średnie umiejętność obsługi komputera / programu magazynowego gotowość do podjęcia pacy fizycznej...
Magazynier
Miejsce pracy: Warszawa-Targówek i Legionowo Opis stanowiska: terminowe przygotowywanie zleceń przyjmowanie, rozmieszczanie i kontrola dostaw remanent Wymagania: wykształcenie minimum średnie umiejętność obsługi komputera / programu magazynowego gotowość do podjęcia pacy fizycznej...
Regionalny Doradca Kulinarny
Twój zakres obowiązków rozpoznawanie potrzeb Klientów i profesjonalne doradztwo kulinarne dedykowane Klientom z branży HoReCa, przygotowywanie i prowadzenie szkoleń, wspieranie działań Doradców Klienta oraz KAM, rozwijanie oferty asortymentowej, dbanie o dobry wizerunek firmy. Nasze...
Pracownik Hali
Twój zakres obowiązków rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Nasze wymagania komunikatywność i umiejętność pracy w zespole,...