Kucharz
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości. Dostępność do pracy. Umiejętność pracy w zespole oraz zarządzanie zespołem...
Kucharz – kuchnia azjatycka
Przygotowywanie potraw azjatyckich według receptur i standardów restauracji, Dbanie o wysoką jakość i estetykę dań, Porządek i czystość na stanowisku, Optymalne wykorzystanie produktów, Przestrzeganie przepisów BHP. Doświadczonych w kuchni azjatyckiej, Zaangażowanych i dyspozycyjnych,...
Kucharz / Kucharka - Zastępca Szefa Kuchni w Hotelu
Zadania: wspieranie Szefa Kuchni w zarządzaniu pracą zespołu kucharzy, nadzór nad sprawnym przygotowaniem i wydawaniem dań, kontrola stanów magazynowych oraz współpraca przy zamówieniach, udział w tworzeniu i rozwijaniu menu, dbanie o utrzymanie wysokich standardów jakości i zasad...
Sprzedawca / Sprzedawczyni lady mięsnej
Twój zakres obowiązków przyuczenie do pomocy i praca na stanowisku mięso-wędliny, zapewnienie uprzejmej obsługi klienta, dbanie o prawidłową ekspozycję towarów, zadbanie o higienę i estetykę na stanowisku pracy, dbanie o pozytywny wizerunek firmy, obsługę stanowiska kasowego wraz z...
Pracownik produkcji farb
Zakres obowiązków: Obsługa specjalistycznych maszyn produkcyjnych. Kontrola i regulacja parametrów technicznych procesów. Wizualna kontrola jakości końcowych produktów. Przestrzeganie standardów i norm bezpieczeństwa oraz higieny pracy. Prowadzenie bieżących raportów z procesu...
Regionalny Kierownik Sprzedaży
Zakres obowiązków: Wspieranie i koordynowanie sprzedaży samochodów poprzez sieć dealerską Wspieranie i koordynowanie sprzedaży produktów finansowych i ubezpieczeniowych poprzez sieć dealerską Realizacja założonych celów związanych ze sprzedażą w powierzonym obszarze, udział w...
Pracownik produkcji ciastek
Miejsce pracy: Holandia, Nieuwkuijk/Oss 18,88 €/h brutto z dodatkiem urlopowym i rezerwami na poczet dni urlopu Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów i półproduktów do pieczenia jak np. przygotowanie ciasta na gofry syropowe zgodnie z podaną recepturą podawanie ciast z pieca do...
