Manager Restauracji
Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
Kierownik w lokalu gastronomicznym
zgodny Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:
Menedżer
kierowanie zespołem kelnerów, obsługa klienta.Praca jednozmianowa w godz. 14.00-22.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: - wymagane doświadczenie zawodowe- umiejętność obsługi klienta
Serwisant – smarownik
Dołączając do zespołu będziesz odpowiedzialny za: wykonywanie prac smarowniczych zgodnie z harmonogramem i procedurami technicznymi, diagnostyka układów smarowania i analiza stanu technicznego maszyn (np. pomiary, inspekcje wizualne), wykonywanie podstawowych prac mechanicznych...
Operator Maszyn Produkcyjnych
Obsługa maszyn na hali produkcyjnej. Nadzór i dbałość o stan techniczny obsługiwanych urządzeń. Przestrzeganie standardów jakości produkcji i zasad BHP. Gotowość do pracy w systemie 4-brygadowym (trzy zmiany). Dokładność, odpowiedzialność i umiejętność pracy zespołowej. Mile...
Kierownik Kontraktów - Usługi Czystościowe
Zakres obowiązków: zarządzanie i koordynowanie realizacją usług porządkowych, reprezentowanie Spółki w bezpośrednich kontaktach z Kontrahentami oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, nadzór nad gospodarką materiałowo-sprzętową, współpraca z działem kadr i rekrutacji, nadzór nad...
Elektromechanik
Zakres obowiązków: Diagnozowanie i usuwanie usterek elektrycznych i mechanicznych w maszynach produkcyjnych. Przeprowadzanie przeglądów, konserwacji oraz napraw urządzeń. Montaż i demontaż podzespołów elektrycznych i mechanicznych. Współpraca z działem produkcji w celu utrzymania...
