Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP współpraca z zespołem...
Pomocnik masarza przy produkcji wędlin
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i...
Rozbieracz, wykrawacz
Rozbiór mięsa wieprzowego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania dodatkowe: Uprawnienia: doświadczenie Wymagania inne:
Technik maszyn
Opis stanowiska Obsługa maszyn i urządzeń do przetwórstwa tworzyw sztucznych zgodnie z ustalonymi parametrami. Wymiana form i kontrola jakości procesu produkcyjnego. Bieżące naprawy i konserwacja sprzętu produkcyjnego. Wymagania Minimum wykształcenie zawodowe. Doświadczenie w pracy na...
Dyrektor Szkoły
Zarządzanie procesem dydaktycznym i nadzór nad realizacją programów edukacyjnych Organizacja pracy zespołu nauczycieli i weryfikacja ich zaangażowania Nadzór nad przebiegiem egzaminów i współpraca z instytucjami zewnętrznymi Dbanie o prawidłowe funkcjonowanie placówki w oparciu o...
Pielęgniarka/ Pielęgniarz POZ
Opis stanowiska: obsługa pacjentów dorosłych w gabinecie zabiegowym wykonywanie badań takich jak: badanie krwi i moczu, EKG, szczepienia samodzielne prowadzenie programów profilaktycznych dbanie o pozytywne odczucia pacjenta po wizycie prowadzenie dokumentacji ordynowanie recept badania...
Konserwator - Elektryk
Twoje główne zadania: Bieżąca obsługa obiektu, utrzymanie ciągłości pracy urządzeń i instalacji; Wykonywanie działań konserwacyjnych i eksploatacyjnych instalacji elektrycznych obiektów Kompleksu; Usuwanie usterek i awarii; Prowadzenie codziennych inspekcji oświetlenia, rozdzielni SN,...
