Praca: Kucharz


SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH
Kucharz
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/2414
OBOWIĄZKI:
- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów żywnościowych,5. wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia,6. właściwe użytkowanie sprzętu i urządzeń technicznych stanowiących wyposażenie stołówki,7. kierowanie zespołem ludzkim podczas pracy zmianowej w przypadku nieobecności kuchmistrza i szefa kuchni.- Godziny pracy pomiędzy 5.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli, 5 dni w tygodniu - praca zmianowa w równoważnym systemie czasu pracy z przedłużonym dobowym wymiarem do 12 godzin oraz ruchomy system czasu pracy - praca zgodnie z harmonogramem.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Niezbędne wymagania związane ze stanowiskiem:- zasadnicze, preferowane wykształcenie gastronomicznePożądane wymagania związane ze stanowiskiem:- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku o zbliżonym charakterze

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę w zastępstwie


Wynagrodzenie brutto:

od 4 909,50 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: 4909,50 zł/brutto + dodatek za staż pracy od 5% do 20%. Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę Znających zasady HACCP i przechowywania żywności Osoby z aktualną książeczką...

Kucharz

Zapoznanie się z przepisamii regulaminem organizacyjnympracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktówi obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i urządzeńgastronomicznych. Utrzymanie czystości...

Kucharz

- Przygotowywanie oraz wydawanie potraw zgodnie z menu i standardami firmy- Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolowanie jakości surowców oraz procesu przygotowania potraw- Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy- Dbanie o estetykę podania potraw- Monitorowanie...


Operator Centrum Monitoringu Wizyjnego z KPOF

Opis stanowiska Obsługa systemu monitoringu wizyjnego z AI: detekcja ruchu, analiza zdarzeń, weryfikacja alertów Monitorowanie obrazu z kamer (salony, serwisy, parkingi, zaplecza) Ocena zgłoszeń alarmowych i działania zgodnie z procedurą (eskalacja, interwencja) Współpraca z patrolami...

Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka w Zespole Projektowym

Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny(-a) m.in. za: Przygotowanie, udział w realizacji oraz rozliczenie projektów inwestycyjnych, Udział w przygotowaniu i samodzielne przygotowania bieżącej korespondencji z podmiotami zaangażowanymi w realizację zadania inwestycyjnego, Udział w Radach...

Mechanik maszyn przemysłowych (m/k)

Twoje zadania wykonywanie napraw maszyn – wymiana uszkodzonych części, regulacja maszyn i systemów, kontrola jakości – testowanie wytworzonych komponentów przy użyciu narzędzi pomiarowych i testowych, konserwacja – wykonywanie regularnych prac konserwacyjnych zgodnie z planem oraz...

Pracownik ds. kontroli wewnętrznej 

Zakres obowiązków: prowadzenie kontroli instytucjonalnej w Komendzie Głównej Straży Ochrony Kolei, w tym w podległych komórkach wykonawczych, opracowywanie protokołów z przeprowadzonych kontroli dla przedstawienia stanu faktycznego kontrolowanego obszaru, weryfikacja realizacji wniosków i...