Praca: Kucharz w Restauracji Pracowniczej


Kucharz w Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Gardno
Nr ref.: 07/11/2025
Twój zakres obowiązków:
  • Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami
  • Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków
  • Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego
  • Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP
Nasze wymagania:
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
  • Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywane obowiązki
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej
  • Gotowość do pracy zmianowej
Oferujemy:
  • Pracę w systemie zmianowym: 6:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-6:00 w Gardnie przy ul. Innowacyjnej
  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w międzynarodowej organizacji
  • Atrakcyjny pakiet socjalny m.in. prywatną opiekę medyczną, Multisport, bony na święta (wg regulaminu), ubezpieczenie na życie
  • Płatny program poleceń pracowniczych
  • Program Wsparcia Pracowników – indywidualna pomoc z zakresu psychologii, prawa i finansów dostępna 24/7
  • Nauka języków obcych – darmowa platforma lub lekcje z lektorem
  • Dodatkowe dni wolne na wolontariat i badania profilaktyczne
Klauzula informacyjna:
Informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sodexo Polska Sp. z o. o., z siedzibą w Warszawie (02-231), przy ul. Jutrzenki 137. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbędzie się w celu przeprowadzenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody, w celu udziału w przyszłych rekrutacja i przechowywania ich w bazie rekrutacyjnej Sodexo Polska Sp. z o.o. przez okres 2 lat. Podstawą prawną naszych działań jest art. 6 ust 1 lit. c Rozporządzenia Ogólnego o Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej: „RODO”). Odbiorcą podanych przez Panią/Pana danych osobowych mogą być podmioty trzecie wspierające Sodexo Polska Sp. z o.o. w procesie rekrutacji (doradztwo w zakresie rekrutacji, wsparcie w zakresie IT). Przy czym podmioty te przetwarzają dane wyłącznie zgodnie z naszymi zaleceniami. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych do innego administratora, skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy prawa. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych, zbieranych przez nas na podstawie art. 22¹ Kodeksu pracy (imię/a i nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce zamieszkania lub adres do korespondencji, wykształcenie oraz przebieg dotychczasowego) jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji ww. celu. Konsekwencją niepodania tych danych osobowych będzie brak możliwości udziału w procesie rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pana/Pani dobrowolnej zgody. Wyrażona zgoda może zostać wycofana w każdej chwili. Oświadczenia dotyczące Pana/Pani danych osobowych , w tym o wycofaniu zgody należy kierować zwrotnie na adres mailowy podany w danych kontaktowych. W razie jakichkolwiek wniosków lub skarg związanych z Pana/Pani danymi osobowymi może się Pan/Pani kontaktować z nami poprzez formularz dostępny na stronie Internetowej www.pl.sodexo.com
APLIKUJ TERAZ

Kucharka/kucharz

Przygotowywanie produktów do produkcji, obsługa gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych, wyrabianie pizzy oraz fast food, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt kuchenny Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: zasadnicze...

Kucharz

zgodny ze stanowiskiem Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe, gastronomiczne Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: kucharz Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Uprawnienia: odporność na stres Uprawnienia: dyspozycyjność Uprawnienia: praca w zespole Uprawnienia: sumienność...

Kucharz

przygotowywanie posiłków dla uczniów (obiad dwudaniowy) i przedszkolaków (sniadania, obiady dwudaniowe i podwieczorki) w kuchni szkolnej Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: - znajomość zasad racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży,-...


Specjalista ds. BHP

Twoje zadania. Codzienny nadzór nad bezpieczeństwem pracy na terenie wszystkich zakładów KTP Zwiększanie świadomości i zaangażowania wszystkich pracowników zakładu w zakresie BHP Przeprowadzanie wstępnych szkoleń BHP, z uwzględnieniem zagadnień ppoż. Nadzór nad aktualnością...

Planista Produkcji

Lokalizacja: Drawsko Pomorskie Twoje obowiązki. Przygotowanie planów, harmonogramów produkcyjnych Przygotowanie dyspozycji wysyłkowych, zlecenie transportów do klienta Wprowadzanie prognoz, harmonogramów do przypisanego klienta Wystawienie dokumentów wysyłkowych, faktur, CMR i innych...

Kupiec – asystent projektu

Twoje zadania. Składanie zamówień w systemie ERP i bieżąca kontrola realizacji zamówień do dostawców; Zapewnienie terminowości dostaw i kontrola ich zgodności z zapisami umownymi; Raportowanie poziomu zaawansowania realizacji dostaw; Proaktywna współpraca z innymi uczestnikami projektu...

Inżynier Procesu

Lokalizacja: Czaplinek Twoje obowiązki Analiza dokumentacji klienta i identyfikacja zawartych w dokumentacji wymagań klienta; Tworzenie struktur materiałowych, procesów (obsługa systemu ERP); Industrializacja techniczna projektu; Optymalizacja organizacji produkcji oraz wyrobu; Wykonywanie...