Kucharka
Praca w kuchni, sporządzanie potraw, gotowanie, smażenie. Dbanie o jakość serwowanych potraw, o czystość na stanowisku pracy i w kuchni. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne:
Kucharz
do uzgodnienia Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: aktualna książeczka Sanepid Wymagania inne: w przypadku braku aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej pracodawca finansuje jej badania.- zainteresowanie rynkiem gastronimicznym
Pizzer
wyrób i wypiek pizzy Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: Chęci do pracy Wymagania inne: - doświadczenie w zawodzie pizzermana, kucharza lub cukiernika
Szlifierz / Pracownik Produkcji
Szlifowanie elementów zgodnie z wymaganiami technicznymi. Kontrola jakości wykonanych detali. Dbanie o porządek na stanowisku pracy i powierzone mienie. Zdolności i precyzja manualna. Umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane.
Brukarz
układanie kostki brukowej Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
Pracownik budowlany
Szpachlowanie, malowanie, układanie płytek, praca przy dociepleniach Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: umiejętność glazurnika Uprawnienia: znajmość nakładzania gładzi szpachl. Uprawnienia: Doświadczenie w docieplaniu budynków Wymagania inne: Wymagana...
Technolog
Opracowywanie dokumentacji technologicznej na podstawie dokumentacji konstrukcyjnej. Wykonywanie dokumentacji przyrządów technologicznych. Bieżąca obsługa technologiczna produkcji. Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), techniczne Uprawnienia: Obsługa programu...
