Praca: Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii


Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
Zadania:
  • Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu
  • Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych
  • Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów
  • Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie zamówień, przyjmowanie i kontrola dostaw, kontakt z dostawcami
  • Tworzenie grafików, dbanie o estetykę i jakość usług
Wymagania:
  • Doświadczenie w gastronomii lub handlu,
  • Znajomość pakietu MS Office,
  • Rzetelność, uczciwość, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu,
  • Umiejętność podejmowania decyzji i dobra organizacja pracy,
  • Komunikatywność, wysoka kultura osobista i aktualna książeczka sanepidowska.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Duża swoboda twórcza – cenimy Twoje pomysły i inicjatywę,
  • Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
  • Szkolenie wprowadzające w zakres procedur i obsługi.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu...

Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu...


Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka Zapewnienia Jakości

Twój zakres obowiązków: Ocena raportów serii umożliwiających certyfikację produktów gotowych Ścisła współpraca z obszarem produkcji, kontroli jakości, logistyki Udział w rozwiązywaniu problemów dotyczących jakości produktów leczniczych, substancji czynnych, prowadzenie i...

Lekarz Protetyk

Zapraszamy do współpracy lekarzy dentystów: posiadających prawo wykonywania zawodu, z min. rocznym doświadczeniem w wykonywaniu zabiegów w ramach implantologii, z min. rocznym doświadczeniem w uzupełnieniach protetycznych ruchomych i stałych, czyli inlay/onlay, licówki, korony, w tym...

Specjalista ds. administracyjno-księgowych

Zadania: Koordynowanie bieżących spraw administracyjnych biura Prowadzenie i nadzór nad umowami (leasing, najem, ubezpieczenia, telekomunikacja) Przygotowywanie i realizacja przelewów bankowych, monitorowanie rozliczeń Księgowanie wyciągów bankowych i weryfikacja poprawności danych...

Elektryk Przemysłowy

Zadania: Montaż tras kablowych i wykonywanie instalacji według schematów, Podłączanie urządzeń elektrycznych (gniazda, wyłączniki, oświetlenie). Wymagania: Doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych w obiektach przemysłowych, Umiejętność czytania schematów elektrycznych, Mile...