Praca: Pracownik Bufetu


Pracownik Bufetu
Miejsce pracy: Ruda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
Zadania:
  • Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami,
  • Przygotowywanie prostych potraw,
  • Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego,
  • Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie,
  • Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Wymagania:
  • Samodzielność, odpowiedzialność i uczciwość,
  • Komunikatywność, pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole,
  • Dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
  • Znajomość podstaw pakietu MS Office,
  • Aktualna książeczka sanepidowska (lub gotowość wyrobienia),
  • Mile widziane: doświadczenie w gastronomii.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie - umowa o pracę,
  • Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
  • Dużą swobodę twórczą – liczymy na Twoje pomysły i inicjatywę,
  • Szkolenie wprowadzające w zakres obsługi i procedur.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim. Wymagania i Profil Kandydata: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Minimum miesiąc doświadczenia w gastronomii lub sektorze hospitality. Posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego UE. Przyjazna osobowość i dobry stan...

Kucharz garmażeryjny / cateringowy

Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...

Kucharz/kucharka

Dbanie o utrzymanie wysokiej jakości dań, produktów i usług, dbanie o estetykę potraw. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy. Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15, zgodnie z grafikiem ustalonym z...


Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka Zapewnienia Jakości

Twój zakres obowiązków: Ocena raportów serii umożliwiających certyfikację produktów gotowych Ścisła współpraca z obszarem produkcji, kontroli jakości, logistyki Udział w rozwiązywaniu problemów dotyczących jakości produktów leczniczych, substancji czynnych, prowadzenie i...

Lekarz Protetyk

Zapraszamy do współpracy lekarzy dentystów: posiadających prawo wykonywania zawodu, z min. rocznym doświadczeniem w wykonywaniu zabiegów w ramach implantologii, z min. rocznym doświadczeniem w uzupełnieniach protetycznych ruchomych i stałych, czyli inlay/onlay, licówki, korony, w tym...

Specjalista ds. administracyjno-księgowych

Zadania: Koordynowanie bieżących spraw administracyjnych biura Prowadzenie i nadzór nad umowami (leasing, najem, ubezpieczenia, telekomunikacja) Przygotowywanie i realizacja przelewów bankowych, monitorowanie rozliczeń Księgowanie wyciągów bankowych i weryfikacja poprawności danych...

Elektryk Przemysłowy

Zadania: Montaż tras kablowych i wykonywanie instalacji według schematów, Podłączanie urządzeń elektrycznych (gniazda, wyłączniki, oświetlenie). Wymagania: Doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych w obiektach przemysłowych, Umiejętność czytania schematów elektrycznych, Mile...