Szef kuchni
Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie...
Szef kuchni (kuchmistrz)
zarządzanie kuchnią, od planowania menu po kontrolę jakości oraz zarządzanie personelem Wymagania inne:
Szef kuchni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
Magazynier / Kierowca
Zakres obowiązków Kontrola przygotowanych towaru do przewozu Sprawdzanie dostaw i zgodności towaru z dokumentem dostawy Utrzymywanie porządku i czystości w magazynie Prowadzenie gospodarki magazynowej Analiza problemów i wprowadzanie usprawnień Poszukiwane kompetencje doświadczenie w pracy...
Process Excellence Expert
What we do At Cognizant, we are dedicated to helping the worlds leading companies build stronger businesses — helping them go from doing digital to being digital. In Poland, our offices are located in Gdansk, Wroclaw, and Kraków. With the capacity to support various clients, we offer a world of...
Koordynator / Koordynatorka ds. kluczowych klientów
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: uczestnictwo we wstępnych negocjacjach handlowych w celu ewentualnego tworzenia lub weryfikacji planu ochrony fizycznej obiektu kontrolowanie stanu zabezpieczenia obsługiwanych obiektów: odpowiedzialność za skuteczność i jakość wykonywanej pracy przez pracowników...
Kierownik linii produkcyjnej
Zadania: Organizacja pracy zespołu w sposób zapewniający należyte wykorzystanie potencjału technicznego i osobowego oraz planowe i terminowe wykonanie zadań Nadzorowanie oraz organizacja procesów produkcyjnych i logistycznych, w tym procesów magazynowania i komplementacji wysyłek...
