Technik Serwisu Bram i urządzeń Przeładunkowych
Nasi Profesjonalni Technicy Serwisu wykonują przeglądy i naprawy urządzeń w nowych i istniejących obiektach, reagują na awarie, dokonują napraw zapewniając wysoki poziom obsługi klienta. Zakres prac wykonywanych przez naszych Techników to: Wykonywanie przeglądów okresowych Weryfikacja...
Technik / Techniczka Serwisu Urządzeń
Zakres Obowiązków: Diagnozowanie, usuwanie oraz analiza awarii urządzeń przekazanych do serwisu w ramach reklamacji. Wypełnianie dokumentacji serwisowej oraz tworzenie dokumentacji zdjęciowej reklamacji. Sporządzanie raportów z przeprowadzonych napraw. Wymagania: Posiadanie "smykałki"...
Technik ds. Wdrożeń / Launch technician
Wymagania: Wykształcenie techniczne (średnie lub wyższe). Wymagana komunikatywna znajomość języka angielskiego. Min. 2-letnie doświadczenie przy naprawie i konserwacji urządzeń elektrycznych i elektromechanicznych. Doświadczenie z systemami wizyjnymi. Znajomość i obsługa robotów...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
