Wicedyrektor / Wicedyrektorka Szkoły
prowadzenie i nadzór nad dokumentacją szkolną zgodnie z obowiązującymi przepisami, współorganizowanie i planowanie przebiegu zajęć dydaktycznych, wsparcie kadry nauczycielskiej w realizacji działań edukacyjnych, udział w przygotowaniu i nadzorze nad egzaminami zewnętrznymi,...
Dyrektor żłobka
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1) organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem żłobka,2) kierowanie działalnością żłobka zgodnie z obowiązującymi przepisamiprawa oraz Statutem Żłobka świat Malucha w Pluskowęsachi reprezentowanie go na zewnątrz oraz realizacja...
Dyrektor Szkoły
Nadzorowanie funkcjonowania placówki w obszarach dydaktycznym, administracyjnym i sprzedażowym. Nadzór pedagogiczny nad szkołami. Organizacja i kontrola jakości procesu kształcenia. Kontrola realizacji podstawy programowej. Przygotowanie i nadzór nad egzaminami we współpracy z OKE....
Kierownik Centrum Stomatologicznego
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie: zarządzanie zespołem pracowników – lekarzy, asystentek, higienistek, recepcjonistek, techników radiologów motywowanie i rozwój zespołu oraz rekrutacja budowa pozytywnej kultury organizacyjnej pełna odpowiedzialność za...
Naczelniczka / Naczelnik Mikroregionu
Miejsce Pracy: placówki pocztowe na terenie powiatu kołobrzeskiego (Kołobrzeg, Rymań) i gryfickiego (Gryfice) Rodzaj zatrudnienia: kontrakt menedżerski Twoje zadania: monitorowanie działalności mikroregionu przez codzienną pracę w terenie - każdego dnia odwiedzasz jedną z podległych...
Kucharz
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw proponowanie i wprowadzanie nowych dań Wymagania: wykształcenie w zawodzie kucharz doświadczenie min. 2 lata aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych dyspozycyjność...
Pomoc Kuchenna
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków przestrzeganie systemu HACCP dbanie o czystość i higienę pracy zmywanie naczyń Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych podstawowa wiedza z zakresu HACCP dobra organizacja pracy własnej umiejętność pracy...
