Praca: Pracownik / Pracownica Bufetu


Pracownik / Pracownica Bufetu
Miejsce pracy: Ruda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
Zadania:
  • Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami,
  • Przygotowywanie prostych potraw,
  • Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego,
  • Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie,
  • Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Wymagania:
  • Samodzielność, odpowiedzialność i uczciwość,
  • Komunikatywność, pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole,
  • Dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
  • Znajomość podstaw pakietu MS Office,
  • Aktualna książeczka sanepidowska (lub gotowość wyrobienia),
  • Mile widziane: doświadczenie w gastronomii.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie - umowa o pracę,
  • Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
  • Dużą swobodę twórczą – liczymy na Twoje pomysły i inicjatywę,
  • Szkolenie wprowadzające w zakres obsługi i procedur.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Kucharz / Kucharka

Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach. Wymagania Minimalne, pierwsze...

Kucharz/kucharka

Wymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Kucharz/kucharka

Dbanie o utrzymanie wysokiej jakości dań, produktów i usług, dbanie o estetykę potraw. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy. Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15, zgodnie z grafikiem ustalonym z...


Tapicer

Twoje zadania Produkcja naszych mebli tapicerowanych (głównie ręcznie) Montaż końcowy, tj. montaż wszystkich części Mocowanie elementów funkcjonalnych do wstępnie tapicerowanych mebli Obicie stelaży i elementów formowanych wysokiej jakości tkaninami i skórami Co należy ze sobą...

Szwacz / szwaczka

Twoje zadania Produkcja i przygotowanie pokrowców tapicerskich z elementami dekoracyjnymi Szycie tkanin i skór zgodnie ze specyfikacją Wsparcie w projektowaniu i realizacji indywidualnych życzeń klientów Kontrola jakości gotowych produktów Pielęgnacja i konserwacja maszyn i narzędzi do...

Zastępca Kierownika Działu Zamówień Publicznych

OPIS STANOWISKA Samodzielne organizowanie i prowadzenie procedur przetargowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz wewnętrznymi regulacjami. Udział w tworzeniu rocznych planów zamówień publicznych, opartych na planach inwestycji, remontów i zakupów. Publikowanie wymaganych...

Pielęgniarka / Pielęgniarz

WYMAGANIA: Wykształcenie pielęgniarskie (licencjat/magister/szkoła zawodowa) Mile widziane: kurs środowiskowy i/lub kurs szczepień