Kierownik szwalni
- kierowanie pracą szwaczek (do 15 osób)- wydawanie surowców i dodatków do produkcji zgodnie ze zleceniem,- nadzór nad stanem magazynowym surowców i jego bieżące uzupełnianie wg zużycia (zamawianie surowców)- wprowadzanie dokumentów magazynowych do systemu (np. PZ, MM, RW, PW)-...
Kierownik / Kierowniczka Wytwórni Betonu
Twoje zadania na stanowisku: Kierowanie i nadzór nad procesem produkcji mieszanki betonowej (w tym nadzór nad pracą firm podwykonawczych); Codzienny kontakt z przedstawicielami Generalnego Wykonawcy, podwykonawcami, laboratorium i technologiem; Tworzenie i realizacja harmonogramów produkcyjnych...
Mistrz Produkcji
System pracy: 2 zmiany (sporadycznie 3 zmiana) Miejsce pracy: Będzin, Łagisza WYMAGANIA Wykształcenie: min. zawodowe, Doświadczenie: bardzo dobra znajomość rysunku technicznego, Mile widziana komunikacja w j. angielskim - w stopniu podstawowym, Znajomość metod i technik produkcji,...
Specjalista / Specjalistka ds. Zatrudnienia i Płac
Twój zakres obowiązków: Kompleksowa obsługa kadrowo-płacową pracowników, zgodnie z przepisami prawa pracy. Przygotowanie danych niezbędnych do poprawnego naliczenia wynagrodzeń i sporządzanie listy płac. Zgłaszanie i wyrejestrowywanie pracowników w ZUS. Prowadzenie i archiwizowanie...
Specjalista / Specjalistka ds. Zatrudnienia i Płac
Twój zakres obowiązków: Kompleksowa obsługa kadrowo-płacową pracowników, zgodnie z przepisami prawa pracy. Przygotowanie danych niezbędnych do poprawnego naliczenia wynagrodzeń i sporządzanie listy płac. Zgłaszanie i wyrejestrowywanie pracowników w ZUS. Prowadzenie i archiwizowanie...
Naczelniczka / Naczelnik Mikroregionu
Miejsce Pracy: placówki pocztowe na terenie powiatu kołobrzeskiego (Kołobrzeg, Rymań) i gryfickiego (Gryfice) Rodzaj zatrudnienia: kontrakt menedżerski Twoje zadania: monitorowanie działalności mikroregionu przez codzienną pracę w terenie - każdego dnia odwiedzasz jedną z podległych...
Kucharz / Kucharka
Przygotowywanie dań serwowanych w formie bufetu Obróbka i przygotowanie składników Proponowanie nowych potraw Wykształcenie kierunkowe i min. 2 lata doświadczenia Książeczka sanepidowska Samodzielność, kreatywność, praca zespołowa Dyspozycyjność
