Praca: Pracownik budowlany


FACH-KRUK Sp. zo.
Pracownik budowlany
Miejsce pracy: Sulbiny
Numer: StPr/25/0486
OBOWIĄZKI:
podstawowe prace dociepleniowe, pomocnik montera dociepleń
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Sulbiny


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 800 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie

APLIKUJ TERAZ

Płytkarz

zgodny z charakterystyką pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: doświadczenie zawodowe wymagane

Pomocniczy robotnik budowlany

wykonywanie prostych prac budowlanych Wymagania inne:

Pracownik budowlany

Pomoc przy takich pracach jak: tapetowanie, szpachlowanie, murowanie, układanie glazury, układanie kostki brukowej, ocieplanie budynków, tynkowanie oraz wykonywanie prac wykończeniowych.Praca na terenie takich miast jak Zabrze, Bytom, Tarnowskie Góry, Gliwice (pracodawca zapewnia dojazd na...


Magazynier- operator wózka widłowego

Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...

Magazynier (fotowoltaika)

Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...

Lekarz weterynarii

Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...

Kucharz

-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....