Managerka / Manager Klubu Fitness
realizacja celów biznesowych i wsparcie strategii klubu koordynacja i nadzór nad pracą zespołu rekrutacja i rozwój pracowników przygotowanie i kontrola zamówień oraz prowadzenie social mediów i organizacja wydarzeń dbanie o jakość obsługi, atmosferę w klubie i komunikację w zespole...
Kierownik zespołu rodzinnej pieczy zastępczej
Kierowanie i nadzór nad pracami Zespołu ds. Rodzinnej Pieczy Zastępczej.Przeprowadzanie kontroli wewnętrznej w Zespole.Przygotowywanie dla Dyrektora sprawozdań i zestawień statystycznych z zakresu działań Zespołu.Organizowanie doskonalenia zawodowego pracowników.Dokonywanie okresowych...
Kierownik zespołu ludowego
prowadzenie zajęć i przygotowania do występów Zespołów Ludowych podczas wybranych wydarzeń artystycznych organizowanych przez GCK w Pilniku Wymagania konieczne: Zawód: Pozostali choreografowie i tancerze (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Uprawnienia:...
Dyrektor, Menedżer zarządzający
Opis stanowiska W fazie wdrożenia wspieranie obecnego dyrektora zarządzającego we wszystkich operacyjnych i strategicznych obszarach działalności firmy. Zarządzanie i nadzór działalności operacyjnej firmy. Odpowiedzialność za realizację strategii sprzedażowej i produkcyjnej zgodnie z...
Specjalista / Specjalistka ds. Obsługi Kadrowo-Płacowej
Opis stanowiska prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowej oraz obsługa procesów związanych z zatrudnieniem naliczanie wynagrodzeń i świadczeń pracowniczych zgodnie z obowiązującymi przepisami przygotowywanie zestawień i raportów na potrzeby wewnętrzne monitorowanie terminów oraz dbanie...
Specjalista / Specjalistka ds. Ksiąg Rachunkowych
Opis stanowiska weryfikowanie i księgowanie dokumentów zgodnie z obowiązującymi przepisami kontrolowanie należności, zobowiązań oraz bieżące analizowanie sald kont uzgadnianie rozrachunków z kontrahentami i pracownikami sporządzanie deklaracji podatkowych oraz realizacja obowiązków...
Kucharz / kucharka
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne: Umiejętność gotowania, układania jadłospisów oraz obsługi sprzętu AGD. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
