Pracownik działu księgowości
Współpraca z Głównym Księgowym w zakresie prowadzonej działalności (pomoc w prowadzeniu ewidencji księgowej). Współpraca z pracownikami innych komórek organizacyjnych w celach ewidencyjnych i sprawozdawczych. Weryfikacja i klasyfikacja pod względem merytorycznym oraz...
Referent/ podinspektor ds. księgowości w referacie finansowym (k/m)
ZAKRES GŁÓWNYCH ZADAŃ REALIZOWANYCH NA STANOWISKU:l) wystawianie faktur sprzedaży Gminy Wejherowo;2) wystawianie korekt faktur3)wysyłka wystawionych faktur do systemu KSEF4)prowadzenie ewidencji zakupu i sprzedaży VAT oraz rozliczeń z tytułu podatku VAT, w tym analiza i kontrola...
Referent/podinspektor ds. administracyjnych i księgowości (k/m)
ZAKRES GŁÓWNYCH ZADAŃ REALIZOWANYCH NA STANOWISKU:1) Obsługa biura obsługi klienta referatu finansowego,2) Obsługa faktur zakupowych wysłanych przez informatyczny system KSEF,3) Koordynacja zaopatrzenia w artykuły biurowe referatu finansowego,4) Obsługa wysyłki korepondencji referatu...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
