Młodszy doradca do spraw zatrudnienia
1) pozyskiwanie i upowszechnianie ofert pracy;2) udzielanie pracodawcom informacji o kandydatach do pracy;3) udzielanie bezrobotnym, poszukującym pracy lub osobom niezarejestrowanym, w tym osobom biernym zawodowo, informacji o ofertach pracy upowszechnianych w bazie ofert pracy, o której mowa w...
Młodszy doradca do spraw zatrudnienia
Świadczenie pomocy z zakresu pośrednictwa pracy oraz ułatwianie dostępu do innych form pomocy. Przeprowadzanie rozmów z osobami bezrobotnymi lub poszukującymi pracy w celu ustalenia ich sytuacji i potrzeb w zakresie możliwości wejścia lub powrotu na rynek pracy.Przygotowanie IPD i...
Młodszy doradca do spraw zatrudnienia
Zakres wykonywania zadań na stanowisku:1)stała opieka nad bezrobotnym lub poszukującym pracy, udzielanie pomocy w uzyskaniu zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej, przygotowanie i nadzór nad realizacją indywidualnego planu działania, udzielanie informacji o zakresie form pomocy i...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
