Podleśniczy
1) Ochrona granic leśnictwa, znaków granicznych i geodezyjnych, tablic ostrzegawczych i informacyjnych.2) Ochrona lasu przed czynnikami szkodotwórczymi oraz wykonywanie czynności zwalczających szkodnictwo leśne oraz ochrona mienia.3) Wykonywanie wszystkich czynności techniczno-gospodarczych,...
Specjalista służby leśnej
Opis stanowisk (zakres ważniejszych zadań):1) wykonywanie prac merytorycznych związanych z realizacją i koordynacjąsprzedaży polowań w ośrodkach hodowli zwierzyny Lasów Państwowychna terenie RDLP w Szczecinie,2) nadzór i koordynacja gospodarki łowieckiej w ośrodkach hodowlizwierzyny...
Pracownik w dziale gospodarki leśnej
PROWADZENIE SPRAW ZWIĄZANYCH Z GOSPODARKĄ ŁĄKOWO-ROLNĄ. EDUKACJA. ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZNAJDUJE SIĘ NA STRONIE INTERNETOWEJ NADLEŚNICTWA DĘBICA. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: LEŚNICTWO Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: LEŚNICTWO...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
