Specjalista ds zamówień publicznych
1. Udział w komisjach przetargowych. 2. Prowadzenie dokumentacji postępowań o udzielenie zamówienia publicznego. 3. Doraźna kontrola realizacji umów przez poszczególne służby. 4. Wydawanie specyfikacji istotnych warunków zamówienia dla danego postępowania. 5. występowanie o zwrot...
Stanowisko ds. zamówień publicznych
W zakresie spraw związanych z prawem zamówień publicznych - zgodnie z ogłoszeniem na stronie: https://ugtomaszowlubelski.bip.lubelskie.pl/index.php?id=126&action=details&document_id=2245808 Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Wymagania inne: pożądane: wykształcenie...
Specjalista d/s zamówień publicznych
Realizacja zadań związanych z procesem zamówień publicznych, weryfikacja zgodności procesu zakupów dokonywanych w spółce z Prawem zamówień publicznych oraz regulacjami wewnętrznymi, stała analiza procesów dokonywania zakupów, organizacja zamówień publicznych oraz prowadzenie...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
