Praca: Cukiernik/ciastkarz


Sobieski Piekarnia Dorota i Andrzej Zakrzewscy Spółka Jawna
Cukiernik/ciastkarz
Miejsce pracy: Mońki
Numer: StPr/25/0291
OBOWIĄZKI:
Produkcja pieczywa słodkiego, wypiek ciast i ciastek
WARUNKI PRACY:
Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Doświadczenie w wypieku ciast

Miejsce pracy:

Mońki


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 5 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

II zmiany: 3:00-11:00, 11:00-19:00

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mońkach

APLIKUJ TERAZ

Cukiernik

produkcja słodkich wyrobów, takich jak ciasta, ciastka, torty, desery Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: cukiernik Wymagania inne:

Cukiernik

zgodnie ze stanowiskiem Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: mile widziane doświadczenie zawodowe

Cukiernik

przygotowywanie ciast, praca od 5:00 do 13:00, od 18:00 do 2:00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: mogą być tegoroczni absolwenci


Magazynier- operator wózka widłowego

Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...

Magazynier (fotowoltaika)

Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...

Lekarz weterynarii

Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...

Kucharz

-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....