Kierownik / Kierowniczka Wytwórni Betonu
Twoje zadania na stanowisku: Kierowanie i nadzór nad procesem produkcji mieszanki betonowej (w tym nadzór nad pracą firm podwykonawczych); Codzienny kontakt z przedstawicielami Generalnego Wykonawcy, podwykonawcami, laboratorium i technologiem; Tworzenie i realizacja harmonogramów produkcyjnych...
Kierownik / Kierowniczka Produkcji
Zadania Planowanie i realizacja produkcji , w tym opracowywanie szczegółowych harmonogramów i obciążeń dla stanowisk pracy. Organizowanie i nadzorowanie pracy podległego zespołu zgodnie z wewnętrznymi procedurami. Bieżący nadzór nad infrastrukturą techniczną (budynek, instalacje,...
Kierownik Produkcji
Do zadań osoby pracującej na tym stanowisku będzie należało: Przygotowywanie planów produkcji i i ich realizacja. Opracowywanie harmonogramu realizacji zadań produkcyjnych (obciążenie stanowisk pracy, stan i wydajność maszyn, koszty zużycia mediów itp.). Nadzorowanie i organizowanie...
Kierownik Centrum Stomatologicznego
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie: zarządzanie zespołem pracowników – lekarzy, asystentek, higienistek, recepcjonistek, techników radiologów motywowanie i rozwój zespołu oraz rekrutacja budowa pozytywnej kultury organizacyjnej pełna odpowiedzialność za...
Naczelniczka / Naczelnik Mikroregionu
Miejsce Pracy: placówki pocztowe na terenie powiatu kołobrzeskiego (Kołobrzeg, Rymań) i gryfickiego (Gryfice) Rodzaj zatrudnienia: kontrakt menedżerski Twoje zadania: monitorowanie działalności mikroregionu przez codzienną pracę w terenie - każdego dnia odwiedzasz jedną z podległych...
Kucharz
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw proponowanie i wprowadzanie nowych dań Wymagania: wykształcenie w zawodzie kucharz doświadczenie min. 2 lata aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych dyspozycyjność...
Pomoc Kuchenna
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków przestrzeganie systemu HACCP dbanie o czystość i higienę pracy zmywanie naczyń Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych podstawowa wiedza z zakresu HACCP dobra organizacja pracy własnej umiejętność pracy...
