Praca: Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej


Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Gorzyczki

Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.



ASYSTENT/KA KIEROWNIKA RESTAURACJI PRACOWNICZEJ

Miejscowość: Gorzyczki

To oferujemy:
  • Stabilną prace w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Benefity pozapłacowe (opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, karta sportowa)
  • Profesjonalne szkolenia
  • Darmowy obiad
  • Możliwości rozwoju w międzynarodowej organizacji
  • Pracę głównie w godzinach nocnych
Twoje zadania:
  • Nadzór nad wydawaniem posiłków
  • Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień
  • Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
  • Współpraca z Szefem Kuchni i Managerem Restauracji
  • Pomoc w utrzymaniu czystości miejsca pracy (w tym zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych)
  • Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów
Oczekujemy:
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowana gastronomia zamknięta)
  • Wykształcenia minimum średniego
  • Znajomość zagadnień HACCP
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych
APLIKUJ TERAZ

Menadżer restauracji/ menadżer ds. personalnych

Nadzór nad zagadnieniami związanymi z prawem pracy,rekrutacja pracowników, prowadzenie dokumentacjipracowniczej, w tym dziennika obecności, urlopów, zwolnień, etc. przygotowywanie miesięcznych grafików,rozliczanie czasu pracy, wsparcie pracowników w codziennym funkcjonowaniu restauracji,...

Menedżer Gastronomii i Marketingu

Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...

Manager restauracji

Zarządzanie zespołem. Praca w Mc Donalds - MOP Kamień. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: - mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem.


Pracownik gospodarczy

wykonywanie prac związanych z utrzymaniem ładu wokół budynku,wykonywanie prac majacych na celu utrzymanie pomieszczeń budynku w należytym stanie, wykonywanie drobnych prac naprawczych w pomieszczeniach Wymagania inne:

Robotnik gospodarczy

Sprzątanie terenów publicznych na terenie gminy Piaseczno.ZATRUDNIENIE DO 01.10.2024 Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Pracownik produkcyjny

-nauka i obsługa urządzeń do obróbki szkła i luster-nauka szlifowania, pakowania oraz fazowania szkła i luster Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:

Inżynier pożarnictwa

przygotowywanie dokumentacji technicznej wykonawczej i powykonawczej, tworzenie instrukcji bezpieczeństwa pożarowego, przygotowywanie przedmiarów, kosztorysów i specyfikacji technicznych, wykonywanie rysunków w programie AutoCad, kopiowanie, skanowanie, składanie Wymagania konieczne: Zawód:...