Praca: Szef / Szefowa Kuchni - żywienie zbiorowe


Szef / Szefowa Kuchni - żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Świebodzin
Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu zatrudni

Szefa Kuchni / żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Świebodzin
Oferujemy:
  • Atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę.
  • Pracę od poniedziałku do piątku - wolne weekendy.
  • Możliwość rozwoju w strukturach firmy oraz profesjonalne szkolenia.
  • Pracę w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności.
  • Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
  • Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
  • Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
  • Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
  • Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
  • Sprzątanie stanowiska pracy.
  • Kontrola punktów HACCAP.
Oczekujemy:
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
  • Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
  • Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
  • Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
  • Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
  • Aktualnego zaświadczenia z badań sanitarno – epidemiologicznych.
APLIKUJ TERAZ

Zastępca szefa kuchni

- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań- wybór naczyń do podawania dań- wybór sprzętów do przygotowania dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni- rozdzielanie prac...

Szef kuchni (kuchmistrz)

Planowanie menu, kreowanie nowych dań, zarządzanie zespołem kuchennym, nadzór nad pracą kucharzy, utrzymanie czystości i porządku, kontrola jakości zamawianych produktów, zamawianie żywności, przestrzeganie przepisów BHP I HCCP Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe,...

Szef Kuchni

Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...


Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka / Główny Specjalista / Główna Specjalistka w Wydziale Analiz i Procedur

Opis stanowiska: Przygotowywanie planów zakupowych Spółki. Współpraca z jednostkami i komórkami organizacyjnymi w zakresie planowania zamówień Przygotowywanie sprawozdań dotyczących procesów zakupowych Analiza i przygotowywanie wytycznych dotyczących stosowania ustawy Prawo zamówień...

Inspektor / Inspektorka Nadzoru

Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny(-a) m.in. za: Sprawowanie na wyznaczonych budowach obowiązków inspektora nadzoru inwestorskiego w rozumieniu Prawa budowlanego w zakresie posiadanych uprawnień Prowadzenie kontroli zgodności realizacji prac budowlanych z projektem i pozwoleniem na...

Specjalista ds. Dostępności Cyfrowej

DO ZADAŃ OSOBY ZATRUDNIONEJ NA TYM STANOWISKU BĘDĄ NALEŻAŁY: 1. Analiza systemowa: Zbieranie wymagań: współpraca z interesariuszami w celu identyfikacji potrzeb biznesowych, technicznych oraz wymagań dostępności cyfrowej. Modelowanie procesów biznesowych: dokumentowanie i wizualizacja...

Kierownik Operacyjny Projektu (Project Manager) w Centrum Wsparcia Badań Klinicznych

DO ZADAŃ OSOBY ZATRUDNIONEJ NA TYM STANOWISKU BĘDZIE NALEŻAŁO: koordynowanie i prowadzenie operacyjne projektów badań klinicznych (m.in. obszar hematoonkologia) zgodnie z przepisami prawa i procedurami Sponsora; zarządzanie zespołem projektowym; współpraca z komórkami organizacyjnymi...