Rozbieracz-wykrawacz
- rozbiór mięsa z drobiu,- sortowanie mięsa z drobiu- trybowanie, wykrawanie i klasowanie mięsa Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Sprawność motoryczna.
Rozbieracz-wykrawacz
Prace związane z trybowaniem i obróbką półtusz wieprzowych, elementów wieprzowych, drobiowych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagana dobra sprawność fizyczna, dobry stan zdrowia ze względu na pracę w niskich temperaturach.
Rozbieracz-wykrawacz
Wykrawanie piersi z kurczaka, praca w temp. (0- 6 stopni), praca na produkcji. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagana książeczka sanepidowska
Zastępca Kierownika Działu Logistyki ds. HoReCa
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie i zastępowanie kierownika działu, zarządzanie transportem, realizacja planu dostaw, współpraca z działami sprzedażowymi, efektywne zarządzanie magazynem HoReCa, sporządzanie analiz dotyczących pracy działu. Poszukujemy Osób:...
Pracownik Hali
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: komunikatywnych i potrafiących...
Pracownik Kompletacji Zamówień
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: kompletacja towaru zgodnego z zamówieniem, rejestrowanie pobranego towaru, właściwe zabezpieczanie towaru i przygotowanie go do załadunku, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: gotowych do podjęcia pracy w godzinach nocnych ,...
Kierownik Działu Spożywczego
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: nadzór nad pracą działu, prowadzenie kontroli i analizy osiąganych wyników, stała kontrola stanów magazynowych, zapewnienie właściwej organizacji pracy w tym planowanie harmonogramów. Poszukujemy Osób: posiadających doświadczenie w handlu lub/i...