Praca: Menadżer - swing manager


Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Menadżer - swing manager
Miejsce pracy: Góra Kalwaria
Numer: StPr/24/2334
OBOWIĄZKI:
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w Sinia Hristov - ICH procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji, kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w Sinia Hristov - ICH, sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji, należyte przygotowanie do pracy tj. zapoznanie się z pocztą służbową, wszystkimi aktualnymi biuletynami NABIT oraz informacjami na platformie intranetowej McDonalds, znajomość manuali operacyjnych oraz bieżąca aktualizacja wiedzy, obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby, wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: komunikatywność i punktualność
Uprawnienia: praca pod presją czasu


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Góra Kalwaria


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 472 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie

APLIKUJ TERAZ

Instruktor

- praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości);- prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu...

Kierownik sali bankietowej

zgodnie z zawodem, godz. pracy 8-16, system czasu pracy: praca od środy do niedzieli Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:

Kierownik restauracji

Organizacja pracy pracowników; planowanie grafików; kontrola kosztów; optymalizacja wydatków i dbałość o rentowność lokalu; zapewnienie dostępności surowców, półproduktów i narzędzi potrzebnych do codziennej działalności; kontrola czystości; przestrzeganie norm sanitarnych oraz...


Pracownik Tymczasowy

Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...

Pracownik Tymczasowy

Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...

Pracownik Tymczasowy

Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...

Pracownik Tymczasowy

Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...