Instruktor
- praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości);- prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu...
Kierownik sali bankietowej
zgodnie z zawodem, godz. pracy 8-16, system czasu pracy: praca od środy do niedzieli Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:
Kierownik restauracji
Organizacja pracy pracowników; planowanie grafików; kontrola kosztów; optymalizacja wydatków i dbałość o rentowność lokalu; zapewnienie dostępności surowców, półproduktów i narzędzi potrzebnych do codziennej działalności; kontrola czystości; przestrzeganie norm sanitarnych oraz...
Pracownik Tymczasowy
Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...
Pracownik Tymczasowy
Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...
Pracownik Tymczasowy
Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...
Pracownik Tymczasowy
Twoje zadania: Do Twoich głównych zadań będzie należało wsparcie zespołu sklepu w doradzaniu Klientom i sprzedaży towaru , ale także: zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami i kradzieżą przyjmowanie dostaw i przygotowywanie produktów do ekspozycji metkowanie i etykietowanie...