Praca: Kucharz / Kucharka


Kucharz / Kucharka

SOFITEL GRAND SOPOT

Ul. Powstańców Warszawy 12/14

81-718 Sopot


WSTĘP:
Poznaj miejsce, w którym możesz być sobą i robić to, co kochasz. Dołącz do naszej hotelowej społeczności, a my pomożemy Ci odkryć Twój prawdziwy potencjał. Będziesz częścią zespołu, w którym doceniamy wkład każdego. Damy Ci także przestrzeń do wnoszenia pomysłów, które podniosą jakość naszych usług, tworząc spersonalizowane doświadczenia dla gości. Pomóż im poczuć się wyjątkowo,
a my zrobimy to samo dla Ciebie.
 
TWOJA MISJA:
Twoim celem będzie tworzenie niezapomnianych doznań kulinarnych, które staną się integralną częścią wyjątkowego pobytu naszych gości. Dążymy do perfekcji w każdym detalu, od staranności przy wyborze składników po precyzyjne przygotowanie dań. Dołączając do naszej luksusowej marki, będziesz mieć okazję do ciągłego rozwoju, wnosząc swoją pasję i kreatywność. Współpraca, zaangażowanie i dbałość o najwyższe standardy to fundamenty, na których budujemy naszą gastronomiczną ofertę, by zapewnić gościom niezapomniane chwile przy stole.
TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
  • przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę,
  • współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług,
  • dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP),
  • utrzymywanie odpowiedniego stanu zapasów produktów spożywczych oraz zgłaszanie potrzeby ich uzupełnienia,
  • współpraca z innymi działami hotelu w celu zapewnienia kompleksowej obsługi gości, w tym organizacja bankietów, eventów i specjalnych zamówień,
  • reagowanie na indywidualne prośby gości dotyczące diety, preferencji kulinarnych i alergii pokarmowych.
  • przestrzeganie harmonogramu pracy oraz dyspozycyjności, w tym pracy zmianowej, zgodnie z wymaganiami hotelu.
NASZE OCZEKIWANIA:
  • pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego w prestiżowym i legendarnym Grand Hotelu,
  • doświadczenie na stanowisku kucharza (przynajmniej 2 lata),
  • umiejętność współpracy z innymi, otwartość na sugestie i dążenie do wspólnego celu,
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów i otwartość na gościa oraz jego potrzeby,
  • dyspozycyjność oraz gotowość do pracy zmianowej,
  • znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym efektywną komunikację w zespole.
  • uprawnienia do pracy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, odpowiednie do charakteru stanowiska.
CO OFERUJEMY:
  • przyjazną atmosferę pracy w pełnym pozytywnej energii i zgranym zespole,
  • będziemy Cię wspierać w rozwoju poprzez szkolenia i projekty kulinarne,
  • oferujemy długofalową współpracę opartą na szacunku i zaufaniu oraz stabilne warunki zatrudnienia,
  • będziesz poszerzać swoją wiedzę u boku wyjątkowych talentów i prawdziwych pasjonatów kulinarnych i nie tylko
  • premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne,
  • możesz zostać pracownikiem miesiąca i otrzymać nagrodę finansową
  • posiłki pracownicze,
  • zapraszamy do udziału w wydarzeniach, które organizujemy dla naszych zespołów oraz w imprezach pracowniczych,
  • ubezpieczenie grupowe,
  • prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport
  • program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo,
  • karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Praca na stanowisku kucharza. Dyspozycyjność. Profesjonalizm i zaangażowanie. Cenimy osobowość – doświadczenie możesz zdobyć pracując z nami!

Kucharz (K/M)

Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń! Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie...


Kierownik Zmiany Restauracji

zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór zmiany zgodnie ze standardami hotelu 5-gwiazdkowego budowanie relacji z gośćmi restauracji zapewnienie ciągłości dostaw otwieranie, rozliczanie i zamykanie zmiany zarządzanie systemem rezerwacyjnym zaangażowanie, profesjonalizm i...

Recepcjonista / Recepcjonistka

Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości, Profesjonalne zameldowanie i wymeldowanie gości, przeprowadzone zgodnie ze standardami ale zawsze z indywidualnym podejściem do każdego z nich, Odbieranie telefonów zewnętrznych i wewnętrznych, udzielanie informacji rozmówcom lub łączenie...

Operator maszyn myjących

czyszczenie produktów metalowych Wymagania inne:

Spawacz

Spawanie rur stalowych, regeneracja urządzeń wiertniczych Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Uprawnienia do spawania metodą MIG Uprawnienia: Uprawnienia do spawania metodą TIG Uprawnienia: Uprawnienia do spawania metodą MAG Wymagania inne: doświadczenie na...