Praca: Kucharz


Gdański Urząd Pracy
Kucharz
Miejsce pracy: Pruszcz Gdański
Numer: StPr/25/0424
OBOWIĄZKI:
Ścisła współpraca z menagerem gastronomii. Odpowiedzialność za jakość serwowanych dań. Obliczanie wartości odżywczych. Obsługa sprzętu AGD w kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 7-15.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

umiejętność pracy w zespole.

Miejsce pracy:

Pruszcz Gdański


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

APLIKUJ TERAZ

Kucharz/ka

wg zawodu Wymagania inne: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność, odpowiedzialność.

Kucharz

wg stanowiska Wymagania inne: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność.

Kucharz

Samodzielne przygotowanie potraw i obróbka surowców spożywczych. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: umiejętność obróbki miesa, warzyw, ryb, przygotowania potraw Wymagania inne:


Kucharz/ka

wg zawodu Wymagania inne: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność, odpowiedzialność.

Psycholog

wg zawodu Wymagania inne: Opis stanowiska pracy;Dyrektor Domu Pomocy Społecznej Polskiego Związku Niewidomych w Kielcach zatrudni osobę na umowę o pracę, na cząstkę etatu (w zależności od możliwości kandydata) na stanowisko: Psycholog.Wymagania: Wykształcenie wyższe na kierunku...

Kucharz

wg stanowiska Wymagania inne: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność.

Kierowca autobusów

Kierowanie autobusami - przewóz osób Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. D Uprawnienia: roczne doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1) Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: Umiejętność pracy z ludźmi...