Intendent
1. Układanie jadłospisu zgodnie z normami żywienia.2. Planowanie, zamawianie, przyjmowanie i wydawanie produktów potrzebnych do sporządzania posiłków dla młodzieży, na podstawie sporządzonych jadłospisów.3. Przygotowanie dokumentacji związanej z produkcją posiłków, oraz dokumentacji...
Dietetyk
Układanie jadłospisów dla chorych w zakresie wszystkich diet na okres 10-ciu dni i opracowanie odpowiednich danych. Sporządzenie zestawienia diet i przekazanie danych dietetyczce sporządzającej dzienny raport żywienia. Czuwanie nad jakością produktów żywnościowych dostarczanych przez...
Pielęgniarka / Pielęgniarz
Na co dzień będziesz obsługiwać pacjentów w gabinecie zabiegowym przy wykonywaniu badań takich jak: badanie krwi i moczu, EKG, szczepienia oraz samodzielne prowadzenie programów profilaktycznych. Wymagania: masz możliwość prowadzenia listy aktywnej (deklarowania pacjentów) posiadasz...
Specjalistka / Specjalista ds. rozwoju systemu ryzyka rynkowego
na czas określony Departament Ryzyka Rynkowego