Kierowca-dostawca
Dowóz towarów do klienta na terenie województwa lubelskiego, sprzedaż hurtowa owoców, warzyw. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Uprawnienia: komunikatywność Uprawnienia: dobra orientacja w terenie Wymagania inne: Doświadczenie zawodowe...
Kierowca samochodu ciężarowego
Załadunek i rozładunek towarów przy pomocy żurawi przewoźnych. Obsługa HDS. Wymagania konieczne: Zawód: Kierowca samochodu ciężarowego (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3) Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: Obsługa żurawi samojezdnych oraz przenośnych i przewoźnych...
Kierowca autobusu
wykonywanie przewozu osób na liniach regularnych, Nałęczów,Kazimierz Dln-Warszawa, przewozy turystyczne Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. D Wymagania inne: kurs na przewóz osób, mile widziane aktualne badania psychologiczne i lekarskie oraz...
Mechanik samochodowy
Diagnostyka i naprawa samochodów osobowych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: prawo jazdy katgoria B Uprawnienia: umiejętności w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych Wymagania inne: Doświadczenie zawodowe.
Koordynator prac/przedstawiciel branży leśnej
- koordynacja prac pilarzy, operatorów maszyn;- realizacja harmonogramu wykonywanych prac;- prowadzenie dokumentacji, raportowanie wykonywanych prac;- kontrola nadzór BHP; Praca na terenie pow. zamojskiego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B...
Magazynier
Przyjmowanie i wydawanie towaru, prace porządkowe. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: dokładność, sumienność Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B i dośw. w prowadzeniu samochodu Wymagania inne:
Recepcjonistka w hotelu
- Obsługa rezerwacji oraz witanie gości- Meldowanie i wymeldowywanie gości- Odbieranie telefonów i odpowiadanie na zapytania klientów- Współpraca z zespołem kelnerskim i kuchnią w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi- Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji- Naliczanie...