Praca: Pomoc kuchenna


Powiatowy Urząd Pracy w Białogardzie
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Białogard
Numer: StPr/25/0134
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie potraw wg ustalonego plany dla mieszkańców DPS
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Białogard


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 898 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Białogardzie

APLIKUJ TERAZ

Wydawca posiłków

Wydawca posiłków Wymagania inne:

Pomoc kuchenna

wg stanowiska, doświadczenie zawodowe w gastronomii min 1 rok Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Wymagania inne:

Pomoc kuchenna

Prace pomocnicze w kuchni w Zakładzie Usług Leczniczo-Wypoczynkowym PZL Mielec w Krynicy-Zdroju. Praca w godz. 7-19 co drugi dzień - około 180 godz. miesięcznie. Umowa zlecenie - później umowa o pracę. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:


Pielęgniarka / Pielęgniarz

Praca w szpitalu Świętej Elżbiety, znajdującym się przy ul. Goszczyńskiego 1 w Warszawie. My zadbamy o: atrakcyjne wynagrodzenie; stabilne i bezpieczne zatrudnienie w największej grupie medycznej w Polsce; różnorodne formy współpracy - pracę na etat lub w ramach umów cywilnoprawnych;...

Pielęgniarka / Pielęgniarz

Praca w szpitalu Św. Wincentego, przy ul. Św. Wincentego 103 w Warszawie. My zadbamy o: atrakcyjne wynagrodzenie; stabilne i bezpieczne zatrudnienie w największej grupie medycznej w Polsce; różnorodne formy współpracy - pracę na etat lub w ramach umów cywilnoprawnych; kompleksowo...

Młodszy psycholog działu terapeutycznego

Kandydat powinien posiadać:wykształcenie wyższe magisterskie o kierunku psychologiadoświadczenie w zakresie diagnostyki psychologicznej.Rozkład czasu służby w systemie jednozmianowym w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności. Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w...

Intendent

1. Opracowywanie jadłospisów tygodniowych z uwzględnieniem kaloryczności, alergenów i gramatury potraw, zgodnie z normami żywienia zbiorowego dzieci.2. Prowadzenie magazynu i dokumentacji magazynowej zgodnie z obowiązującymi przepisami.3. Rozliczanie przyjętych i wydanych artykułów...