Kucharz
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Godziny pracy do...
Kucharz/pizzer
Przygotowywanie posiłków według karty menu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: umiejętności kulinarne Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie zawodzie kucharz/pizzer.
Kucharz/kucharka
PRZYGOTOWANIE PIZZY, BURGERÓW FAST FOOD ORAZ INNYCH POSIŁKÓW Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Książeczka Zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wymagania inne: WYMAGANE DOŚWIADCZENIE MIN. 1 ROK PRACY W ZAWODZIE
Specjalista w wydziale kontroli
Kontrola artykułów rolno -spożywczych i środków produkcji pochodzenia krajowego w zakresie: jakości handlowej w produkcji i w obrocie oraz warunków składowania i transportu. Kontrola jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych w obrocie z zagranicą. Ocena jakości handlowej...
Specjalista wymiany opon
Unoszenie pojazdu na podnośniku, odkrecanie i przykręcanie kół samochodowych, montaż i demontaż opony z felgi samochodów osobowych, wyważanie kompletnych kół, wymiana oleju w silniku samochodu osobowego, umiejętność oceny stanu pojazdu, Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie...
Specjalista żywienia człowieka
sporządzanie dokumentacji związanej z kontrolą nadzorowanych obiektów, archiwizacja dokumentów, praca w systemie SEPIS, uczestnictwo w kontrolach obiektów objętych nadzorem, obsługa interesantów, prowadzenie postępowania administracyjnego Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w...
Sprzątacz/sprzątaczka
Utrzymywanie codziennego porządku na wyznaczonym rejonie szczególnie w zakresie:- ogólnych prac porządkowych codzienne sprzątanie; - czyszczenia i dezynfekcji toalet i urządzeń sanitarnych wraz z zalewaniem kratek ściekowych;- bieżącej wymiany i uzupełniania środków chemicznych oraz...