Regionalny Kierownik Sprzedaży (mikro i małe firmy)
Tworzymy nowy dział w firmie – sprzedaż serwisu odzieży ochronnej i roboczej do mikro i małych firm! Jako nowy Regionalny Kierownik Sprzedaży będziesz odpowiedzialny za sprzedaż naszych usług do firm zatrudniających do 30 pracowników. Twoim pierwszym zadaniem jako Regionalny Kierownik...
Regionalny Kierownik Sprzedaży (mikro i małe firmy)
Tworzymy nowy dział w firmie – sprzedaż serwisu odzieży ochronnej i roboczej do mikro i małych firm! Jako nowy Regionalny Kierownik Sprzedaży będziesz odpowiedzialny za sprzedaż naszych usług do firm zatrudniających do 30 pracowników. Twoim pierwszym zadaniem jako Regionalny Kierownik...
Kierownik Regionalny
Zarządzanie operacyjne siecią sklepów spożywczych w regionie. Realizacja strategii rozwoju i cele sprzedażowe. Optymalizacja procesów operacyjnych: zarządzanie zapasami, logistyką, personelem. Monitorowanie i analiza KPI sklepów. Wdrażanie standardów obsługi klienta; dbanie o jakość...
Spawacz/przepalacz
spawacz/przepalaczCięcie złomu, spawanie gazowe. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wymagania:- Wykształcenie minimum zawodowe;- Umiejętność cięcia złomu lub spawania gazowego;- Mile widziane doświadczenie przy pracach związanych z przerobem złomu;-...
Specjalista do spraw zakupów w handlu zagranicznym
•Stała współpraca z dostawcami i nadzór nad realizacją zawartych kontraktów•Współpraca z zespołem i udział w procesie przygotowania i realizacji zamówień•Udział w pracach zespołu w zakresie umów handlowych, negocjowania warunków dostaw i współpracy z...
Sprzątaczka
Godziny pracy:6:30- 14:30Sprzątanie pokoi hotelowych, pranie pościeli hotelowej, utrzymanie porządku i czystości, sprzątanie pomieszczeń administracyjnych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Technik technologii żywności
przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH Wymagania inne: doświadczenie w pracy w gastronomii