Praca: Bufetowa


Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Bufetowa
Miejsce pracy: Wisła
Numer: StPr/25/0256
OBOWIĄZKI:
1.ściśle współpracować z Kierownikiem Sali,2. zapoznawać się ze stanem zapasów magazynu bufetowego i uzupełniać braki poprzez pobranie z magazynu głównego potrzebnych artykułów w oparciu o potrzebne dokumenty,3.przestrzegać obowiązku posiadania w magazynie bufetowym i na wózkach kelnerskich pełnego asortymentu alkoholi, soków i innych napojów znajdujących się na stanie magazynu głównego,4.wyposażać wózki kelnerskie w alkohole, soki i napoje i pokwitować te stany przez kelnera na karcie rozliczeniowej wózka,5.przyjmować zwroty z wózka wg stanu faktycznego po zakończeniu pracy. Wszelkie różnice i niedobory obciążają konto osobowe kelnera,6.realizować zamówienia kelnera wyłącznie na podstawie wydruków kasowych,7.przestrzegać receptur naparów kawy i przyrządzanych deserów,
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna


Wymagania inne:

[Umiejętność 2] : przygotowywanie z gotowych surowców posiłków typu: desery, przekąski itp., przygotowywanie napojów zimnych i gorących[Umiejętność 1] : obsługa urządzeń bufetowych typu: ekspres do kawy, kawiarka, dystrubutor napojów, kostkarka do lodu, shaker itp.[Inne] : Czas pracy - nominał miesiąca lub więcej

Miejsce pracy:

Wisła


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 32,00 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie

APLIKUJ TERAZ

Pracownik restauracji

Obsługa klienta i serwisu, oferta pracy na terenie Góry św. AnnyOferta adresowana również do osób z niepełnosprawnościąwarunki pracy oraz wynagrodzenia do ustalenia z pracodawcą Wymagania inne:

Wydawca posiłków / bufetowa

Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Pracownik gastronomii

Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Znajomość pracy w kuchni, dobra organizacja pracy, mile widziane doświadczenie.


Administrator (pracownik pomocniczy)

• wykonywanie prac porządkowych w siedzibach ZLM,• wykonywanie bieżących napraw wyposażenia w siedzibach ZLM,• rozbiórka wyposażenia meblowego, • dostarczanie korespondencji między komórkami organizacyjnymi ZLM, • wykonywanie prac pomocniczych związanych z działalnością...

Asystent ds. Serwisu Technicznego

Opis stanowiska: Odbiór maszyn i urządzeń wewnątrz oraz na zewnątrz hali produkcyjnej, Udział w przestawianiu maszyn i linii produkcyjnych, Nadzorowanie i współpraca z biurem projektowym oraz firmami serwisowymi, Uczestnictwo w projektach innowacyjnych dotyczących linii produkcyjnych....

Pomoc kuchenna

• Mycie, obieranie, krojenie, rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców• Przygotowywanie półproduktów i produktów zgodnie z recepturami• Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza• Dbanie o porządek i czystość w kuchni, zapleczu, magazynów• Mycie naczyń i...

Specjalista ds. Optymalizacji Procesów i Lean Management

Opis stanowiska: Wdrażanie działań usprawniających procesy operacyjne Promowanie kultury ciągłej poprawy Zarządzanie projektami zgodnie z zasadami Lean Management Analizowanie i rozwiązywanie problemów operacyjnych Opracowywanie dokumentacji operacyjnej, takiej jak instrukcje czy standardy...