Praca: Kierownik kuchni i stołówki


Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Kierownik kuchni i stołówki
Miejsce pracy: Nowa Dęba
Numer: StPr/25/0299
OBOWIĄZKI:
- właściwa organizacja pracy kuchni i stołówki w tym kierowanie pracą podległego personelu kuchennego oraz osób przydzielonych do pracy w kuchni i stołówce- nadzorowanie zabiegów konserwacyjnych sprzętu- dbanie o stan sanitarno-higieniczny sprzętu, urządzeń technicznych stołówki i pomieszczeń kuchennych- sprawdzanie wielkości porcji i wagi potraw- ustalanie harmonogramu pracy personelu- prowadzenie obowiązującej ewidencji- nadzór nad właściwą jakością przygotowanych potraw- sprawdzanie i nadzór nad sprawnością maszyn i urządzeń technicznych oraz ich właściwą eksploatację i konserwacjęodpowiedzialność za stan ilościowy, kategorię, właściwe przechowywanie i konserwację mienia znajdującego się w kuchni i stołówce- organizowanie stanowiska pracy podległych pracowników zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Uprawnienia: znajomośc pakietu MS Office


Wymagania inne:

- umiejętność organizacji pracy własnej,- umiejętność pracy w zespole,- kreatywność, samodzielność,

Miejsce pracy:

Nowa Dęba


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu

APLIKUJ TERAZ

Szef kuchni

- przygotowywanie potraw;- tworzenie menu;- koordynowanie pracy w kuchni;- nadzór nad jakością potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wymagane ok. 2 lata pracy na podobnym stanowiskui. Praca w Restauracji INNA w godzinach 14:00-22:00

Szef kuchni

Szef kuchni w restauracji. Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: wykształcenie bez znaczenia, umiejętność...

Szef kuchni

przygotowywanie posiłków i dań, zarządzanie personelem, planowanie i organizowanie pracy w kuchni, Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: mile widziane doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku pracy


Specjalista ds. Techniczno-Handlowych

Główne obowiązki: wsparcie oraz doradztwo techniczne przedstawicieli handlowych przygotowywanie oraz monitoring ofert techniczno-handlowych przygotowanie dokumentacji współpraca z dostawcami poszukiwanie nowych kierunków rozwoju produktów koordynacja działań dotyczących realizacji...

Elektryk / Brygadzista / Kierownik zespołu

Obowiązki: Samodzielna kontrola i raportowanie pomiarów sprzętu elektrycznego oraz instalacji. Prowadzenie zespołowych kontroli urządzeń przenośnych i stacjonarnych. Pełnienie roli kontaktu dla klientów i kierowanie grupą techników (2-5 osób). Rejestracja i protokołowanie wyników...

Robotnik gospodarczy/osoba sprzątająca

Dbanie o czystość na terenie targowiska Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: - mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku- sumienność, systematyczność, punktualność, chęci do pracy

Sprzątający /ca

Utrzymywanie czystości na terenie obiektu handlowego wewnątrz budynku jak i chodnika przed budynkiem, w tym odśnieżanie chodnika w okresie zimowym.Praca w systemie zmianowym od godz. 5:00 do 22:00 od poniedziałku do soboty oraz niedziele handlowe.Od kandydatów wymagamy: chęć do pracy,...