Franczyzobiorca / Franczyzobiorczyni
Główne zadania: Prowadzenie własnej działalności gospodarczej w oparciu o sprawdzony model biznesowy, Dbanie o wysoką jakość obsługi, Monitorowanie stanów magazynowych i zamówień, Dostosowywanie asortymentu sklepu do potrzeb lokalnego rynku, Współpraca z centralą w zakresie działań...
Franczyzobiorca / Franczyzobiorczyni
Główne zadania: Prowadzenie własnej działalności gospodarczej w oparciu o sprawdzony model biznesowy, Dbanie o wysoką jakość obsługi, Monitorowanie stanów magazynowych i zamówień, Dostosowywanie asortymentu sklepu do potrzeb lokalnego rynku, Współpraca z centralą w zakresie działań...
Franczyzobiorca / Franczyzobiorczyni
Główne zadania: Prowadzenie własnej działalności gospodarczej w oparciu o sprawdzony model biznesowy, Dbanie o wysoką jakość obsługi, Monitorowanie stanów magazynowych i zamówień, Dostosowywanie asortymentu sklepu do potrzeb lokalnego rynku, Współpraca z centralą w zakresie działań...
Staż - pomocnik stolarza
pon- pt 6-14 lub 14-22 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: znajomości procesów obróbki stolarskiej, praca w kurzu i pyłach czyli brak przeciwskazań do pracy w takich warunkach
Zastępca kierownika działu kontroli jakości i zakładowej kontroli produkcji
Kontrola jakości Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:
Pomoc kuchenna
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, zaangażowanie.
Staż - młodszy specjalista do spraw pozyskiwania talentów
pon- pt 8-16 Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Wymagania inne: komuniaktywność, zdolność analizy cv, budowa relacji z kandydatami, szybkość reakcji, zdolność koncentracji