Kucharz/ kucharka
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
Kucharz
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Znajomość technik przygotowywania posiłków Uprawnienia: Obsługa sprzętu gastronomicznego Wymagania inne:
Kucharz
Przygotowywanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Doświadczenie na stanowisku.
Młodszy Prawnik / Młodsza Prawniczka (aplikant/aplikantka)
Zadania: Obsługa korporacyjna podmiotów z Grupy BZK. Przyjmowanie, rejestrowanie oraz archiwizowanie dokumentów korporacyjnych spółek z Grupy. Opiniowanie umów i innych dokumentów prawnych zgodnie z aktualnym stanem prawnym. Przygotowywanie projektów pism procesowych w postępowaniach...
Manager ds. sprzedaży B2B
Twój zakres obowiązków tworzenie i realizowanie strategii sprzedaży, tworzenie planów sprzedaży dla działu handlowego w oparciu o współtworzone z Zarządem KPI oraz nadzorowanie postępu ich wykonania, inicjowanie i rozwijanie współpracy z kluczowymi klientami w kraju i za granicą,...
Technik Serwisu
Opis Twojego stanowiska: Dokonywanie przeglądów i napraw urządzeń biurowych (drukarki, kopiarki, urządzenia wielofunkcyjne). Dokonywanie instalacji urządzeń i szkoleń użytkowników. Sporządzanie dokumentacji naprawczej i kosztorysów. Organizacja procesu odbioru i dostarczania urządzeń...
Technik Elektronik ds. Projektowania i Montażu
Zakres obowiązków: Projektowanie i montaż podstawowych układów elektronicznych. Współpraca z naukowcami i studentami w ramach projektowania układów elektronicznych. Składanie urządzeń elektronicznych zgodnie z dostarczonymi schematami, włączając montaż płytek i obudów. Diagnostyka...