Pracownik restauracji fast-food kebab
Przygotowywanie dań z menu (kebaby, dodatki, sosy).Obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy i zamówień online (Glovo, Pyszne.pl). Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad higieny.Praca zespołowa i współpraca z innymi pracownikami.Praca w przestrzeni...
Pracownik restauracji
praca przy grillu, frytownicach, tosterach, przygotowywanie deserów, kanapek, sałatek, napojów, obsługa kasy fiskalnej, prace magazynowe, prace porządkowe Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe...
Pracownik restauracji
praca przy grillu, frytownicach, tosterach, przygotowywanie deserów, kanapek, sałatek, napojów, obsługa kasy fiskalnej, prace magazynowe, prace porządkowe Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe...
Kierownik Utrzymania Ruchu
Opis stanowiska Zarządzanie zespołem utrzymania ruchu, Stałe planowanie i realizowanie cyklicznych prewencji konserwacji urządzeń i instalacji oraz rocznego/półrocznego postoju remontowego, Odpowiedzialność za poziom dostępności i niezawodności maszyn oraz urządzeń, Wprowadzenie...
Kierownik Utrzymania Ruchu
Opis stanowiska Zarządzanie zespołem utrzymania ruchu, Stałe planowanie i realizowanie cyklicznych prewencji konserwacji urządzeń i instalacji oraz rocznego/półrocznego postoju remontowego, Odpowiedzialność za poziom dostępności i niezawodności maszyn oraz urządzeń, Wprowadzenie...
Kierownik Utrzymania Ruchu
Opis stanowiska Zarządzanie zespołem utrzymania ruchu, Stałe planowanie i realizowanie cyklicznych prewencji konserwacji urządzeń i instalacji oraz rocznego/półrocznego postoju remontowego, Odpowiedzialność za poziom dostępności i niezawodności maszyn oraz urządzeń, Wprowadzenie...
Dyrektor Produkcji (Produkcja mięsna)
Zakres obowiązków: Zarządzanie produkcją: Planowanie, organizacja i nadzór nad procesem produkcyjnym. Zapewnienie efektywnego wykorzystania zasobów (surowców, maszyn, personelu). Wdrażanie i monitorowanie standardów jakości oraz przestrzeganie procedur sanitarnych i BHP. Optymalizacja...