Kierownik Restauracji
Opis stanowiska: Zarządzanie restauracją hotelową Kierowanie i nadzorowanie pracy zespołu podległych pracowników. Tworzenie i rozwijanie oferty gastronomicznej we współpracy z Szefem Kuchni. Szkolenie stanowiskowe pracowników. Motywowanie pracowników restauracji. Planowanie i rozliczanie...
Kierownik lokalu gastronomicznego
Zarządzanie personelem, obsługa gości, przyjmowanie należności, rozliczanie dziennego utargu, prowadzenie mediów społecznościowych. 1/2 etatu Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio...
Kierownik lokalu gastronomicznego
zarządzanie, kierowanie pizzerią oraz pracownikami Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:
Lekarz Protetyk
Zakres obowiązków: prowadzenie konsultacji protetycznych, wykonywanie uzupełnień protetycznych ruchomych i stałych, w tym inlay/onlay, licówki, korony oraz uzupełnienia na implantach, dbanie o najwyższe standardy leczenia i opieki Pacjenta. Wymagania: prawo wykonywania zawodu, min. 2 lata...
Lekarz Anestezjolog (stomatologia)
Zakres obowiązków: kompleksowa opieka nad Pacjentem, dbałość o zachowanie wysokich standardów medycznych w Centrum, dbałość o wysokie standardy medyczne w placówce. Wymagania: prawo wykonywania zawodu, tytuł lekarza specjalisty, min. 3 lata doświadczenie w pracy z Pacjentami.
Lekarz Periodontolog
Zakres obowiązków: leczenie periodontologiczne pacjentów, praca na planach leczenia w ramach interdyscyplinarnego zespołu specjalistów, dbanie o najwyższe standardy leczenia i opieki pacjenta. Wymagania: prawo wykonywania zawodu, doświadczenie w diagnozowaniu i leczeniu chorób przyzębia i...
Ogrodnik terenów zieleni
PRACE PRZY ZAKŁADANIU OGRODÓW I PIELĘGNACJI OGRODÓW, INSTALACJE NAWODNIEŃ Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne: DOŚWIADCZENIE W PRACY W OGRODNICTWIE