Praca: Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu


Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu
Miejsce pracy: Legionowo
Zakres obowiązków:
  • Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów
  • Współrealizacja nowych projektów w zakresie wdrażania technologii i produktów piekarniczych
  • Współprowadzenie badań, działań zmierzających do rozwoju produktów wytwarzanych
  • Asystowanie w jakościowym nadzorze nad produkcją
  • Współudział w uruchamianiu nowych linii produkcyjnych/urządzeń, zestawień, analiz, raportów, prób dla klientów
  • Współpraca z innymi działami firmy oraz zewnętrznymi jednostkami
Wymagania:
  • Wykształcenie min. średnie techniczne (preferowane wyższe) z zakresu technologii i żywienia człowieka
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie i piśmie
  • Dobra znajomość Pakietu MS Office
  • Zaangażowanie, zdolności analityczne, komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do przystąpienia do badań
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia i umiejętności
  • Możliwość pracy w nowoczesnym zakładzie
  • Pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, bony świąteczne, spotkania integracyjne)

Przesłanie do NOWEL Sp. z o.o. danych osobowych w zakresie szerszym, niż określony w art. 22 (1) Kodeksu pracy, stanowi zgodę na przetwarzanie tych danych przez NOWEL Sp. z o.o. w celu prowadzenia procesu rekrutacyjnego. Zgodę można wycofać w dowolnym czasie, a wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

APLIKUJ TERAZ

Technik technologii żywności

przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH Wymagania inne: doświadczenie w pracy w gastronomii

Technolog ze znajomością prawa żywnościowego (K/M)

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur oraz aktualizowanie obecnych, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych, technologicznych i przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w...

Młodszy technolog

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach,...


Projektant wnętrz (mebli, dodatków)

Projektowanie wnętrz, tj. mebli kuchennych, pokojowych, sypialni, w oparciu o posiadany asortyment dostępny w naszej ofercie. Praca stacjonarna, zdalna i na miejscu u klienta. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: łatwość nawiązywania kontaktów,...

Operator wypalarki plazmowej

Obsługa wypalarki plazmowej, monitorowanie, funkcjonowanie maszyny, regulacja urządzenia do obróbki, utrzymanie urządzenia w należytym stanie technicznym. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: - mile widziane...

Pielęgniarka /rz specjalistycznych usług opiekuńczych u osoby dorosłej

Usługi sprawowane w domu podopiecznego. Do podstawowych obowiązków zleceniobiorcy należy zaspokajanie codziennych potrzeb osoby objętej pomocą w formie usług specjalistycznych. Zadania te obejmują m. in. : 1) kształtowanie umiejętności: zaspokajania podstawowych potrzeb życiowych i...

Pracownik socjalny

Realizacja standardów wynikających z ustawy o pomocy społecznej. (m.in.: praca socjalna; przeprowadzanie rodzinnych wywiadów środowiskowych; dokonywanie analizy, diagnozy i oceny zjawiska indywidualnych i społecznych; udzielanie informacji, porad i pomocy osobom i rodzinom w ramach...