Kucharz
Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami lokalu. Dbanie o jakość i świeżość składników. Nadzorowanie pracy personelu pomocniczego (pomocy kuchennej). Zachowanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język:...
Kucharz
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:
Kucharz
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Znajomość technik przygotowywania posiłków Uprawnienia: Obsługa sprzętu gastronomicznego Wymagania inne:
Dyrektor Magazynu w fazie szkolenia
Do Twoich obowiązków (po okresie szkolenia) należeć będzie: nadzór nad działami operacyjnymi (magazynem, transportem i zaopatrzeniem) oraz działaniami pomocniczymi, zarządzanie logistyką dystrybucji, nadzór nad efektywną realizacją procesów operacyjnych, analiza wyników, budżetu i...
Kucharz
Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami lokalu. Dbanie o jakość i świeżość składników. Nadzorowanie pracy personelu pomocniczego (pomocy kuchennej). Zachowanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język:...
Pomoc kuchenna
Przygotowywanie składników – obieranie warzyw, krojenie, ważenie, porcjowanie. Pomoc w przygotowywaniu prostych potraw lub dodatków. Utrzymywanie czystości na stanowiskach pracy. Zmywanie naczyń, garnków, sprzętów kuchennych. Odbieranie i rozpakowywanie dostaw. Przechowywanie produktów...
Specjalista do spraw zamówień publicznych
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERTY PRACY M.IN. WYMAGANIA NIEZBĘDNE, ZAKRES OBOWIĄZKÓW, WYMAGANE DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA POTWIERDZAJĄCE SPEŁNIENIE WYMAGAŃ FORMALNYCH ORAZ ADRES DO PRZESŁANIA OFERT ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE: https://www.ums.gov.pl/informator-urzedowy/praca-w-urzedzie...